facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storøyodden

Storøyodden
Adresse: Storøyodden , Fornebu 1364, NO
By: Fornebu
Rute: Storøyodden
Postnummer: 1364



relaterte søk: Storøyodden Kiosk, Badetemperatur Fornebu, Badevann Storøyodden
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Vakre strender på begge sider av øya. Bra tilbud med kiosk. Godt sted for Sankt Hans bålfeiring. Fint tilbud med en hundpark. Bra at søppeldunk er plassert rundt øya for å holde det pent. Øya har også et rikt fugleliv.
Fin strand og gøyal flytebrygge, men vær forsiktig i den steinete delen av stranda. Skarpe steiner og skjell gjorde dette til en blodig opplevelse. Vi var en stor gjeng på over 20 stk og det var 10 personer som kutta seg opp i større eller mindre grad. Jeg selv fikk ett kutt under tåa og måtte på legevakten for å sy.
Store og fine gressområder før strendene og fasilitetene med toaletter og vann er bra. Kiosk med utsalg av vafler, toast, kaffe og diverse og sist men ikke minst is. Kiosken leier også ut padlebrett pr time.
Flott, bynært badeanlegg med masse plass. Godt å se det blå flagget som garanterer friskt badevann og god avfallshåndtering. Og stilig kiosk m serviceanlegg.
Lett tilgjengelig også med bil med parkeringsplasser ikke så langt unna området. Stranden har fin sand, men etter noen få meter ut - når man mye gjørme og mudder. Så fungerer best for barn som leker mye på grunna.
Oslo/Bærums beste badestrand og fin for både stor og liten og firbeinte. Denne stranden har alt en kan ønske seg. Badebrygge med stupebrett, brygge som går ut i vannet med badetrapp, flere strender, volleyballbaner, flott kiosk selv om køene kan bli litt lange i de travleste helgene, rene fine toaletter +++.
Vi ble veldig skuffa. Vel mye skitt som lå på sletta bort mot stranda - ser at noen nevner at dette er gåsebæsj ... Badevannet var utrolig grumsete, og vi orket ikke å bade der. Muligens en del leire som hadde virvlet opp og forårsaket at vannet ikke var særlig innbydende. Toalettene var fine. Veldig lang kø i kiosken.
Fantastisk flott plass like utenfor bykjernen i Oslo. Greit med P-plasser, men på godværesdager kan det sikkert være lurt å være tidlig ute. Ca 5 - 10 min å gå fra P-plass. Stort område! Langgrunn sandstrand, perfekt for små barn - men her er også flytebrygger med stupemuligheter til større barn /voksne. Her velger du om du vil sitte på gressplen, brygger eller strand. Det er også en kiosk på stedet, som selger is, pølser, baguetter og lignende. Veldig hyggelig personale Passerte også en innhegning hvor man kan slippe løs hunden. Det finnes også diverse søppeldunker flere steder på området, hvorav egne til engangsgriller. Disse så ut som ble brukt, da området var rent og pent.
Nydelig strand med alle fasiliteter, men litt dårlig skilting utover når man ikke er kjent. Lite stykke å gå fra parkeringsplassene obs! mot avgift.
Fantastisk badeplass med god plass til alle,både store og små. vår favoritt strand og dra til i varmt sommervær. Litt upraktisk uten bil,men går buss fra Oslo sentrum.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler