facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storgata Camping

Storgata Camping
Adresse: Storgata 2, 9008 Tromsø, Norge
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Storgata
Husnummer: 2
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: 14:00–00:30
tirsdag: 14:00–00:30
onsdag: 14:00–00:30
torsdag: 14:00–00:30
fredag: 14:00–03:30
lørdag: 12:00–03:30
søndag: 12:00–20:00

Anmeldelser
Var her og spilte minigolf sammen med et gjeng. Morsomt nok det!nVirker som dette er en plass hvor familie og vennegjenger kommer for å spille minigolf, og det var mye folk på en helligdag når vi var her.nForstår at det også er konserter og DJ'er her i helgene, men har ikke vært her under et slikt arrangement.
Stort lokale, med stor scene. Bar. Litt retrostil, med bla møbler, sofaer, synes jeg. Det var også blitt eget lokale, for innendørs golf, med baner.nJeg var der pga arrangementer, i anledning 8.mars,kvinnedagen.
Stort og kult område, med 18 baner for minigolf
Første nattklubben jeg noen gang har vært på i en alder av 27 år! Stort og fint lokale, med assosiasjon til camping. Minigolf på den andre enden av camping seksjonen. Scenen blir brukt til servering, bra musikk ikke før høyt. Fikk rask levering av drikke, hyggelig ansatte der som lager det du ber om. Gir ekstra skryt til securitasvaktene som gjorde en bra jobb. Denne nattklubben passer for folk fra 18-40.
Flott opplegg inne på selve minigolfen, ute i lokale er det kalt og lite trivelig, umotiverte ansatte som helst så at vi ble hjemme i stede for å komme å plage dem, maten er ikke mye å rope hurra for, en liten skvett slush ca 2,5dl til 50 kroner? gir en noe stiv litterpris. Skjerp dokker opplegget er bra men her er det langt igjen til dette blir en opptur.....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler