facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storgata Camping

Storgata Camping

Info

Norges største innendørs minigolfbane. Klubb, dans og scene i Macks gamle tomgodslager.
Minigolf er drop in. 20 års aldersgrense fra 19:00

Campingen.no



"Norges største innendørs minigolfbane, bar og scene. Her er det camping året rundt, garantert fritt for mygg."
Adresse: Storgata 5, 9008 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 93099001
on.negnipmac@atagrots
By: Tromsø
Rute: Storgata 5
Postnummer: 9008


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:45
Tirsdag: 12:00 - 23:45
Onsdag: 12:00 - 23:45
Torsdag: 12:00 - 23:45
Fredag: 12:00 - 03:00
Lørdag: 12:00 - 03:00
Søndag: 12:00 - 23:45


relaterte søk: storgata camping åpningstider, storgata camping tromsø minigolf, storgata camping priser, storgata camping tromsø åpningstider, storgata camping minigolf pris, storgata camping nordlys, storgata camping aldersgrense, storgata camping facebook
Anmeldelser
Første nattklubben jeg noen gang har vært på i en alder av 27 år! Stort og fint lokale, med assosiasjon til camping. Minigolf på den andre enden av camping seksjonen. Scenen blir brukt til servering, bra musikk ikke før høyt. Fikk rask levering av drikke, hyggelig ansatte der som lager det du ber om. Gir ekstra skryt til securitasvaktene som gjorde en bra jobb. Denne nattklubben passer for folk fra 18-40.
Stort lokale, med stor scene. Bar. Litt retrostil, med bla møbler, sofaer, synes jeg. Det var også blitt eget lokale, for innendørs golf, med baner. Jeg var der pga arrangementer, i anledning 8.mars,kvinnedagen.
Var her og spilte minigolf sammen med et gjeng. Morsomt nok det! Virker som dette er en plass hvor familie og vennegjenger kommer for å spille minigolf, og det var mye folk på en helligdag når vi var her. Forstår at det også er konserter og DJ'er her i helgene, men har ikke vært her under et slikt arrangement.
Flott opplegg inne på selve minigolfen, ute i lokale er det kalt og lite trivelig, umotiverte ansatte som helst så at vi ble hjemme i stede for å komme å plage dem, maten er ikke mye å rope hurra for, en liten skvett slush ca 2,5dl til 50 kroner? gir en noe stiv litterpris. Skjerp dokker opplegget er bra men her er det langt igjen til dette blir en opptur.....
Veldig kult sted med den nydeligste bartenderne jeg har sett en jente altså
Sjølve minigolfen var noko av den kjekkaste. det var desverre høg musikk berre veldig spesifike folk liker, klissete over alt, "god" smittevern med eit "system" for å halde ting i orden og forferdelig pisslukt fra kontainer-doene som var rett ved siden av minigolfen som gjor at eg gleda meg til å bli ferdig med golfen og komme ut. Ingen stjerner om det hadde vore mulig!
Henvendte oss i disken for å reservere karaoke. På nettsidene sto det at de stengte lokalene 22:30, men siste ledige booking for karaoke var 22:30. Vi henvendte oss derfor i disken for å høre hva som stemte og hvorvidt det var mulig å få sunget karaoke etter 22:30 eller ikke. I disken ble vi henvist til å bestille via app. Jeg reserverte karaoke via app, og bekreftet med BankID. Etter bekreftelse skjer det ikke noe. Vi forsøker så å ringe 5+ ganger og skriver på FB uten å få svar. Når vi så møter opp har ikke reservasjon gått igjennom. Hadde nettsider vært vedlikeholdt med korrekt informasjon og personellet vært mer behjelpelige hadde ikke dette skjedd. Kjempekult konsept, men det hjelper ikke når apparatet rundt ikke fungerer
God pizza, flere minigolfbaner, men litt dårlig lyd på anlegget der man synger karaoke.....
Fantastisk plass med mektig mye god alkohol. Folk var godt i gang allerede tidlig på dagen, sterkt beruset. Veldig god stemning med kor!!! og sang, som var så vakkert at det skimte i ørene mine. Litt kjipt at security kom for de minste ting, og kaster folk ut bare for litt rolig knusing av glass. Eller fantastisk engasjement på minigolfen, der en til og med i ren passion slo en ball over hele rommet. Viser bare spilling blir bedre med drikking. Bra sted med godt potensiale, men mindre sikkerhet og ansatte som følger mindre med hadde vært betryggende.
Koselig plass men litt vell mye alkohol hvor det blir ubehagelig. Var der tidligere på dagen og folk var allerede sterkt beruset. Var et stort kor der som ikke ville være stille og de sang og ropte til det SKAR i ørene, secutity var veldigvis der å ba de dra men det skjedde ikke før de begynte å knuse ting. Merket også et ubehag ved at folk blandet alkohol og spilling hvor en annen kar ble førbannet og slo en ball over rommet som både kunne truffet voksene og barn.. Bra sted med godt potensiale men bedre sikkerhet og ansatte som følger litt mer med hadde vær betryggende.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Storgata Camping med offentlig transport


Polaria 80 meter
33
37
39
40
42
430
FB92
Polaria 80 meter
Polaria 80 meter
34
39
40
42
420
FB92
Peder Hansens gate 100 meter
37
39
40
Muségata 170 meter
70
71

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler