facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storm VVS

Storm VVS

Info

Vi er et rørleggerfirma med til tilhørighet i Moss og har stort fokus på kompetanse innenfor rørleggerfaget. Vi er opptatt av god kundekommunikasjon.

Historie

Vi er det største rørleggerfirmaet i Moss, og har stort fokus på kompetanse innenfor rørleggerfaget. Vi er opptatt av å ta ansvar for kundene våre både under og etter utført arbeid. Vi er seriøse og opptatt av god kundekommunikasjon.

Vi dekker hele Østfold, Oslo og Akershus.

Storm VVS tar alle type oppdrag innen rørleggerfaget. Ingen jobb er for liten, og få er for store. Vi tar serviceoppdrag, nybygg og større anleggsdrift. Vi hjelper deg gjerne med prosjektering av dine rørleggerarbeider og gir deg et uforpliktende prisoverslag.

Vi er brennende opptatt av faget vårt, og har dedikerte rørleggere og prosjektledere som alle er opptatt av å tilegne seg nyttig og oppdatert informasjon om VVS-faget.

Ved å benytte deg av oss vil du forholde deg til seriøse fagfolk, som også viser ansvar i ettertid.



"Storm VVS har stor kompetanse og lang erfaringVi er det største rørleggerfirmaet i Moss, og har stort fokus på kompetanse innenfor rørleggerfaget. Vi er opptatt av å ta ansvar for kundene våre både under og etter utført arbeid. Vi er seriøse og opptatt av god kundekommunikasjon."
Adresse: Varnaveien 22, 1524 Moss, Norway
Telefonnummer: 69210820
By: Moss
Rute: Varnaveien 22
Postnummer: 1524



relaterte søk: Rørleggervakt Moss, Moss Rørleggerservice, Moss Bad og Varme, Moss Avis, Rørlegger Moss Rygge, Baderomsmøbler Moss
Nærliggende lignende selskaper
Moss Rørleggerservice Moss Rørleggerservice 508 meter Oversatt av Google Flink Original Bra
Rasjonell VVS As Rasjonell VVS As 2 km Hyggelig personenl på befaring.
Jarle Unnerud As Jarle Unnerud As 3 km God rørlegger du kan stole på. Anbefales
Anmeldelser
Greie folk, men vær obs på at de ikke forhåndsavtaler overtidsbetaling.
Leverte et flott bad innen tidsfristen, men kunne ha vært ferdig enda raskere dersom de hadde bestilt inventaret mer enn bare noen få dager før det skulle monteres.
Rask, profesjonell og hyggelig rørlegger.
Kjapp tilbakemelding!
Super bra sted, har kompetanse.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler