facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storseterfossen

Storseterfossen
Adresse: , Geiranger 6216, NO
By: Geiranger
Postnummer: 6216



relaterte søk: Geirangerfjord, Geiranger Wanderung Wasserfall
Anmeldelser
Dagens tur gikk til Storseterfossen fra Geiranger Camping nede ved sjøen. En tur på omlag 1,5 time med en stigning på ca.600 meter i en fantastisk natur i Verdensarvområdet. Fra gården Vesterås er der fin sti opp til Storseterfossen. Storseterfossen er eit fossefall der en faktisk kan gå bak fossen. Godt tilrettelagt sti med rekkverk gjør turen bak fossen trygg.
Fin tur. Trenger ikke være i særlig god form for å gå denne i underkant av 30 minutters turen hver vei. Belønningen i form av naturopplevelse er fantastisk! Intet mindre!
Flott tur fra Hole i Geiranger. Det er laget en ny og fin steintrapp trase i nydelig natur opp i dalen. Avsluttes opp ved Storsæterfossen, som man kan gå ned til, og under! Må oppleves!
Fin tur opp. Du kommer skikkelig bak fossen, og det er godt tilrettelagt for sikkerhet.
Fint å se, men langt å gå. Må ha gode sko på.
Så flott tur å gå til fossen. Og gøy å gå under vannfaller
Fin tur for hele familien. Vær obs på få parkeringsplasser ved veien opp til vesterås.
Så vakker!! Fin tur opp, og artig å kunne gå bak fossen!
Fin tur - gikk trappene opp fra Geiranger, fin sti innover mot fossen. Godt merket sti. Spesielt å stå bak fossen når vannet flommer foran. Fint å ta kafferast på platået over fossen.
Et veldig godt alternativ for aktivitet i Geiranger. Flott tur som starter i sentrum og som ganske snart tar deg bratt oppover fjellsiden. Meget godt tilrettelagt tursti og flott utsikt mange steder underveis. Fossen som en gulrot til slutt var en flott opplevelse for både store og små.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Storseterfossen.

Geiranger turgåing

åpningstider, plassering. Storseterfossen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Storseterfossen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Storseterfossen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fossevandring Geiranger Fossevandring Geiranger 1 km Utrolig bra både utsikt og Fossen
Grinddalssætra Grinddalssætra 1 km Vakre utsikter. Suvenirbutikk, parkering på stedet, men med begrensede plasser.
Homlongsætra Homlongsætra 2 km Tre fantastiske netter i hytte med dusj og toalett. Utsikten mot Geiranger er ubeskri...
De syv søstre De syv søstre 7 km Oversatt av Google 16-8-2022 +++ Geiranger +++ Enkel wunderschön Understang. Alle Was...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler