facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Storyville Jazz Club

Storyville Jazz Club

Historie

Storyville Jazz Club (SJC) er en levende og aktiv jazzklubb med lange tradisjoner. Klubben ble stiftet i 1953, og har hatt kontinuerlig drift siden da. Flere meriterte musikere har "vokst opp" i klubben. Klubbens målsetting er å gjøre jazzmusikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig hele året, og gi lokale musikere, særlig ungdom, en scene. Vi gir også spesielle tilbud til barn gjennom BarnaZjazzklubb.

Klubben var intiativtaker til Molde internasjonale jazzfestival i 1961. Moldejazz (MIJF) har senere fått status som knutepunktfestival. Samarbeidet med festivalen fungerer godt og har bl.a. ført til at kvalitetsnivået er styrket. Sammen vitaliserer vi det lokale jazzmiljøet og presenterer lokale, nasjonale og internasjonale artister gjennom hele året. Moldejazz tok Storyville Jazz Club med seg inn i kulturbygget PLASSEN som åpnet i juli 2012.

Adresse: Gørvellplassen 1, 6413 Molde, Norway
By: Molde
Rute: Gørvellplassen 1
Postnummer: 6413



relaterte søk: storyville plassen molde, jazz molde
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler