facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Stovner frivilligsentral

Stovner frivilligsentral

Info

Stovner Frivilligsentral er et sted for deg som ønsker å gjøre noe meningsfylt for andre mennesker og skape et godt lokalsamfunn i Bydel Stovner.

Historie

Stovner frivilligsentral er en livlig frivilligsentral med aktiviteter for store og små. Vi legger til rette for at mennesker i alle aldre kan bidra med frivillig innsats i nærmiljøet. Vårt felles motto er Sammen for Stovner. Enten du er glad i å lage kaffe, strikke, tenne bål, gå på tur, lage mat, prate med folk, spille brettspill, ønske velkommen, dra på hyttetur, danse disco, bære stoler, besøke eldre – you name it!
Hos oss er det rom for alle, og vi vil gjerne ha flere med på laget.

Velkommen til en uforpliktende prat over en kopp kaffe!



"På Stovner Frivilligsentral ønsker vi å bidra til å løfte lokalt engasjement og skape gode møter mellom mennesker i bydelen og byen for øvrig med frivillighet som verktøy.Både deltakere og frivillige rekrutteres fra befolkningen i Bydel Stovner, men vi opplever at også mennesker fra hele byen er nysgjerrige og ønsker å bidra. Aktivitetene våre er åpne for alle.Vår visjon er å motvirke ensomhet og tilrettelegge for inkluderende fellesskap. Bidra til å legge til rette for gode møter mellom mennesker som vanligvis ikke treffes, på tvers av generasjoner, kultur og sosial tilhørighet"
Adresse: Stovner Senter 12, 0985 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40031365
By: Oslo
Rute: Stovner Senter 12
Postnummer: 0985


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: stovner leaders, frivillig arbeid oslo, kirkens bymisjon oslo hovedkontor, åpningstider kirkens bymisjon, kirkens bymisjon prosjekter, kirkens bymisjon miljø, kirkens bymisjon bærum, frivillighetsarbeid trondheim
Anmeldelser
Oversatt av Google Elsket det høre vil anbefale på det sterkeste Original Loved it hear would strongly recommend
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Stovner frivilligsentral.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Stovner Senter 12 kart bykart, satellitt visning. Stovner frivilligsentral adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Stovner frivilligsentral. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Stovner frivilligsentral med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler