facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Strømnes - oldefars gjestehus

Strømnes - oldefars gjestehus
Adresse: Sundsnesvegen 8, 7670 Inderøy, Norge
Telefonnummer: 92 61 08 94
Stat: Trøndelag
Distrikt: Inderøy
By: Inderøy
Rute: Sundsnesvegen
Husnummer: 8
Postnummer: 7670


Anmeldelser
God frokost, flotte rom i gammel stil. Vertinnen veldig imøtekommende og hyggelig.
Jeg og mamma hadde et herlig langhelgeopphold på Oldefars Gjestehus og på Inderøya! Gjestehuset har masse sjarme, historie og kjempefin plassering med fantastisk utsikt. Fin gåavstand til kafeer og gallerier, sykkelutleie og turstier. Frokosten og vertsskapet var utmerket og vi kommer gjerne på besøk igjen. Koronatiltak var også fint ivaretatt.nVæret var topp og med fine sitteplasser utenfor huset koste vi oss veldig mye i hagen. Inderøya har utrolig mye mat og drikke som produseres og kan kjøpes rundt om på øya. Anbefaler virkelig en eller flere turer rundt om på de forskjellige gårdsbutikkene!
Utrolig sjarmerende sted, rett ved broen over til Inderøy. Som å komme hjem til bestemor og bli vartet opp på alle måter. Fine, store rom med komfortable senger og moderne bad.
Et koselig overnattingssted, trivelig uteområde. God service, og meget god frokost.
Hyggelig atmosfære og flott beliggenhet for små lag. Har også morsomt Escape room.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler