facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Strandebarm Sportell

Strandebarm Sportell

Info

Strandebarm Sportell er veleigna for ulike typar kurs, trening for ulike typar idrett og generell overnatting.

Historie

Sportellet er sentralt plassert I Strandebarm ved Hardangerfjorden I Kvam herad. Det tek ca 2 timar og kjøra frå Bergen til Sportellet. Sportellet ligg like ved Strandebarm idrettspark med svært gode tilhøve for å driva med mange ulike idrettar.

• Friidrettsanlegg med 6/8 løpebanar
• Fotball på naturgras
• Sandvolleyball på to ulike banar
• Innandørs skytebane
• 25m symjebasseng
• Sjøsport frå ny båthavn
• Andre idrettar I ny idrettshall 44m x 24m

Sportellet er og eit svært gunstig utgangspunkt for fjellturar, sykkelturar, fisking, symjing I Hardangerfjorden, eller berre nyta den fantastiske nature I Hardanger. I tillegg er det kort avstand til sommarskisenteret på Folgefonna I Jondal kommune. Sportellet er også gunstig plassert I høve til skiskyttarsenteret I Hålandsdalen I Fusa kommune.


English:

Accommodation in Hardanger:
The Sportell is centrally located in Strandebarm by the Hardangerfjord in Kvam municipality. It is a two hours’ drive from Bergen. Strandebarm Sportell lies next to Strandebarm Athletic Park, which opens possibilities for our guests to do wide variety of sports:

• Running in 6/8 lanes running track
• Soccer on a natural grass
• Sand volleyball in two volleyball areas
• Shooting in indoor shooting area
• Swimming in 25 m swimming pool
• Boating from the new marina
• And other sports in a new sports hall

Due to a convenient location of Strandebarm Sportell it is also possible to go mountain hiking, cycling, fishing, bathing in a fjord, or just enjoy the marvelous nature of Hardanger. Moreover, it is a short distance from Strandebarm Sportell to summer ski resort center at Folgefonna glacier in Jondal municipality where it is possible do skiing all through the year, and also to the biathlon center in Hålandsdalen in Fusa muncipality

Adresse: 18 Tangeråsneset, 5630 Strandebarm
Telefonnummer: 004756551450
on.lletropsmrabednarts@tsop
By: Strandebarm
Rute: 18 Tangeråsneset
Postnummer: 5630



relaterte søk: hva er sportell, sportellet skien, sportell definisjon, sportellet larvik
Anmeldelser
Fikk servere noen kjekke skolebarn risgrøtService: 5/5
Hyggelig ansatte og god mengde med mat til stor sykkelgruppe. Sengetøyet var desverre ekkelt og elektro installasjonene var ikke av forventet kvalitet. Halogenlamper på rommene.Rom: 2/5
Sportellet ligg i nydelige omgivelser, og drives av dedikerte lokale folk som gjer sitt beste for å la folk føla seg velkomne. Det er ikkje det mest moderne bygget, men ligg like ved eit meget flott idrettsanlegg og er omkransa av den strålande Hardangerfjorden og ei flott bygd.
Svakt! Ble fortalt vi måtte forlate rommet halv 10 som er greit, men om morningen så måtte vi stå opp kl halv 8 når eieren kom og banket på døren. Maten var under middels. Nettet tok et år å koble seg til. Frustrerende å måtte gå 100m til toalettet, men sengene var gode i hvertfall.
Sportellet ligget i naturskjønne omgivelser med turområder i umiddelbar nærhet. Svømmehallen var veldig populær blant de yngste barna på vårt besøk. Ren pen og trivelig. Vi fikk også lov til å sette opp en lavvo slik at de barna som ville, fikk sovet i telt. Bålplassen ble også brukt i løpet av oppholdet. Egen grillhytte stod også tilgjengelig. Det er vanskelig å kjede seg med så mange muligheter for lek. Velholdt gressbane, sandvolleyball og utegym. Betjeningen var veldig blid og hyggelig og gjorde sitt til at alle skulle trives. Rommene var av eldre dato, men godt vedlikeholdt og rene. Sengene var også ok. Kunne gjerne hatt 2 retter å velge mellom til middag. Til frokost og lunsj var det nok å velge mellom og rikelig med mat. Med matbutikk i gangavstand ble det også lett å sikre at alle fikk lørdagssnop.
Fantastisk beliggenhet. Helt ok rom m rene, gode senger og fin utsikt. Stor svømmehall ved siden Sportellet. Vann hadde ok temp, men veldig kaldt i garderoben. Nytt friidrettsanlegg ved siden av svømmehallen. Stor båthavn med mulighet for lån av robåter og en nydelig grillhytte til utlån skriv navn og klokkeslett opp på listen som henger i hytten En liten kyststi derfra tar deg rundt odden og forbi en liten "by" støpt i sjøkanten. Mat på sportellet var ikke noe å skryte av, men servicen var god. Vi kommer gjerne igjen!
Fantastisk god opplevelse! Personellet er ganske snille og supper flinke! Vi hadde 5 spennende dager og jeg gleder meg til å komme tilbake.
Ok plass med en fantastisk natur i Hardanger. Her kan du drive med alle typer spor og trening. Eller ein tur på sjøen.
Kjekt sted for leir med ungdom. God mat, fine rom og mange aktivitets muligheter.
Fint sted med flotte folk, litt utdatert standard men utrolig koselig likevel
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler