facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Strandhuset på Ølberg

Info

Dette er en helt unik perle på Jæren som ligger helt i strandkanten på Ølberg, bare 15 minutter fra Stavanger og Sandnes. Restauranten er åpen hver dag.

Historie

I 2014 brant gamle velkjente Ølberg kafe og kiosk ned og hele bygget måtte rives på grunn av skadene. Vi har nå bygd opp igjen bygget, men har utvidet tilbudet som har vært her i generasjoner.
Vi ønsker at både liten og stor, gammel og ung skal få gode minner fra de flotte Jærstrendene vi har i regionen - hele året. Ølbergstranden er en liten strand og havn lett tilgjengelig for alle. Det er ikke bare den friske sjøluften og den vakre utsikten som skal bidra til flotte rammer for arrangementer og gi gode opplevelser, men også smaksløkene skal huske at de har vært på Ølberg. Her kan du feire alle livets høydepunkter, gjennomføre et profesjonelt bedriftsarrangement, spise søndagsmiddag eller bare nye god kioskmat. Vi er opptatt av ekte, ærlig og kortreist mat, gode nytelser og fornøyde gjester.

Adresse: Ølberg Havneveg 101, 4053 Sola, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 47825000
By: Sola
Rute: Ølberg Havneveg 101
Postnummer: 4053


åpningstider

Mandag: 11:00 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 11:00 - 17:00
Torsdag: 11:00 - 17:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 21:00
Søndag: 13:00 - 18:00


relaterte søk: Strandhuset Ølberg åpningstider, Strandhuset Ølberg meny, Solastranden Gård meny, Afternoon tea ølberg, Ølbergkiosken, Ølberg overnatting, Ølberg kiosk åpningstider, Ølberg lokale
Nærliggende lignende selskaper
Vigdelstraen Vigdelstraen 964 meter
Solastranden Solastranden 3 km Flott strand til å være i Norge. Men, her blåser det bra, i kjent Rogaland-stil :
Sola Beach Sola Beach 3 km Flott strand til å være i Norge. Men, her blåser det bra, i kjent Rogaland-stil :
SenThai As SenThai As 5 km Sausen bestod av nesten bare vann, kjøttet var dekket av en slags grønnsakspure, dårl...
Anmeldelser
Fiskesuppe på Strandhuset - helt fantastisk Noe av det beste jeg har smakt - må bare prøves!!! Helt perfekt med en matbit etter en vandring i nærområdet. Her er det mye histore og trivelig område. Er nok mange turister som har funnet denne plassen.
Eneste som er fantastisk, er plasseringen. Prisene er til å svime av av.
1 pinsedag kos, litt grått og trist men det er ingen hindring for oss til å kose oss med herlig chips med aioli og en fantastisk god soft is.
Fikk gleden av å smake julelunsjen her. Utrolig god og raus porsjon.Mat: 4/5
Fantastisk mat, fantastisk utsikt, god atmosfære. Mmm.
Bestilte nachos fekk kunn chips uten ost og kjøttdeig.
Nydelig plass med god mat! Men hold på hatten, her blåser det ofte.
Fantastisk beliggenhet og god mat!
Fantastisk fin plass og meget god mat Parkering: Fantasien som går litt på d, du er ikke i byen med parkering vakter, for om sommeren så parkerer folk opp over veien hvis d er fullt
Jeg kom vandrende inn fra campingen, litt småsulten, jeg prøvde hamburgeren dagen før og den var veldig god, men inne hadde de spareribs på menyen, og hallo! Han som kokkelerer der må ha tadd seg fri for sommeren fra sin vanlige jobb... Hvor han serverer norrøne guder på langbord i Valhall! Å si det var godt er ikke i nærheten. Dette var legendarisk, måltid Odin verdig!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Strandhuset på Ølberg med offentlig transport


Ølberg 360 meter
41
N86

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler