facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Strandtorget

Strandtorget

Info

Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer. Vi kan by på 65 spennende butikker under tak. 1000 gratis P-plasser gjør det enkelt å handle fra 09 - 20 (18). Du finner oss kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum.



"CC Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark.Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum.CC Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 parkeringsplasser med mulighet for opptil 3 timer gratis parkering, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord."
Adresse: Strandpromenaden 85, 2609 Lillehammer, Norway
By: Lillehammer
Rute: Strandpromenaden 85
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: strandtorget butikker, strandtorget åpningstider påske, strandtorget åpningstider, strandtorget ledige stillinger, strandtorget nattåpent, strandtorget vinmonopol, strandtorget kundeklubb, strandtorget frisør
Nærliggende lignende selskaper
Stortorget Stortorget 796 meter
Kløverbakken Kløverbakken 1 km Lillehammer Dagsenter(tidligere Kløverbakken) er et Dag og Ativitetssenter. Vi holder...
Rosenlund Bydelssenter Rosenlund Bydelssenter 1 km Flott og passe stort senter med det som trengs om du ikke må ha 100 butikker. All bet...
Anmeldelser
Blitt et veldig fint senter etter de ble CC. Greit utvalg av det man trenger aller mest. Syns det hadde gjort seg med dressmann xl, kanskje mer til ungdommen new yorker, junkyard, noe til de som driver med hobbyer panduro, outland, søstrene grene og til oss som har babyer, så hadde det vært fint med butikk med utstyr og ikke bare klær som det er her idag. Håper også på at det blir forbedring på toalettene oppe, det familietoalettet får man aldri låst, pluss at hvis man får inn vogna er man heldig om man har plass til seg selv og barnet. Ammerommet burde også ha en bedre løsning her har CC Gjøvik skjønt det. Alt i alt et attraktivt senter, men mangler den siste lille biten for å ligge sammen med de andre CC sentrene.
Fint senter, men opplevdes litt trangt. Var også vanskelig å få parkert. Var riktignok mye folk der på tidspunktet for mitt besøk, men hadde gangene vært bredere hadde CC fått 5 stjerner.
Det er et kjøpesenter. Ok butikker, har det du trenger.
Zipline må være det mest puplære stedet for barn og ungdom.
Som regel ikke så mye folk. Sommer og regnvær gjør nok sitt til at det blir mer folk her. Stor parkeringsplass, men fylles fort opp spesielt i sommerhalvåret. Kjøpesenteret har mange ulike butikker. Man kan få det meste her. Stort sett hyggelig butikkansatte. 2 kafeer. Alt fra middagsretter, smørbrød,rundstykker, salater og kaker. Bare for å nevne noe. Som regel kort ventetid ved bestilling av middag. Litt lengre venting når det er mye bestillinger. Positivt er at det blir opplyst hvor lenge man må vente til maten kommer. Stort arbeidspress på de ansatte. De gjør så godt de kan.
Super butikk, her finner du alt du trenger - og mere til.
Har ikke altfor mange butikker så d er lett å finne frem
Bra sted for handel. Men er du redd for bilen din parker et annet sted.
Kjøpesenter slik kjøpesenter er. Mange butikker under samme tak. Kjekt når det er iskaldt eller regn ute. Litt preget av oppussing i enkelte områder.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Strandtorget med offentlig transport


Strandtorget hovedinngang 60 meter
B8
Strandtorget 130 meter
111
B3
B6
B7
B8
Amtmann Sommerfeldts gate 330 meter
5001
Kvenngutua 370 meter
5002
Busmoen 450 meter
5001

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler