facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Østre Toten Folkebibliotek

Østre Toten Folkebibliotek

Historie

Østre Toten folkebibliotek flyttet i begynnelsen av 2003 inn i nytt bygg på Lena, og har samme inngang som til rådhuset. Ved flyttingen ble Østre Toten folkebibliotek og skolebiblioteket ved Lena videregående skole slått sammen.

Adresse: Rådhusgata 20, 2850 Lena, Norway
Telefonnummer: 61141507
on.enummok.netot-ertso@teketoilbib
By: Lena
Rute: Rådhusgata 20
Postnummer: 2850


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: vestre toten bibliotek, bergsund østre toten, østre toten kommune, lena østre toten, gjøvik bibliotek, bibliotek oppland, hva skjer i østre toten, bibliotek i hedmark
Anmeldelser
Veldig blide og hjelpsomme ansatte. God beliggenhet og gode åpningstider. Lyst og oversiktlig lokale. Fantastisk utvalg av bøker, lydbøker, aviser og filmer. Pc tilgang med mulighet til å skrive ut noe.
Betjeningen er blide og hyggelige, Vi hjelper deg å finne de bøkene og det du vil ha. Det er alle tiders lyse og gode lokaler. Østre Toten folkebibliotek er noe av det beste vi har her i kommunen.
Grei entre! Hyggelige folk som betjener deg!
Alltid en høydare for unga å komme på biblioteket på Lena
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Østre Toten Folkebibliotek.

Lena bibliotek

åpningstider, plassering. Rådhusgata 20 lena offentlig tjeneste kart bykart, satellitt visning. Østre Toten Folkebibliotek adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Østre Toten Folkebibliotek. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Østre Toten Folkebibliotek med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Østre Toten folkebibliotek Østre Toten folkebibliotek 17 meter Grei entre! Hyggelige folk som betjener deg!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler