facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studentboliger i Skogveien

Studentboliger i Skogveien

Info

Informasjonsside for studentboligene som skal oppføres i Skogveien. Her vil det fortløpende legges ut relevant informasjon om prosjektet.

Adresse: Skogveien, 1433 Ås, Akershus
By: Ås
Rute: Skogveien
Postnummer: 1433



relaterte søk: SiÅs bolig, Studentbolig Ås pris, Unialltid SiÅs, SiÅs studentbolig, Palisaden Ås, Boligtorget SiÅs, SiÅs logg inn, SiÅs parkering
Anmeldelser
SiÅs utleie er en gjeng med kjeltringer. Pentagon I sine bad har mugg, og hybelleilighetene de leverer er ikke rengjort. Om du sier ifra, gjør de absolutt ingenting. Tviler at utleie av det bygget i det hele tatt er lovlig. Det er folk som har funnet mus i leiligheten. Absolutt alle ønsker å flytte ut av dette bygget, men de har ingen valg. Noen studenter kommer fra for eksempel Trondheim og får ikke plass noen andre steder. De vet ikke hva de går inn i før de reiser hit. Førstegang jeg så kontordama hun eldste, stod hun og pratet nedlatende til en jente. Hun har også behandlet meg svært dårlig. Det er på tide å bytte ut de ansatte i denne organisasjonen. De skal også presse ut så mye penger som mulig fra deg som student, og legge alt ansvaret på deg.
Styr unna så langt det lar seg gjøre!!! Anbefaler heller å betale mer hos private utleiere. Jeg kan ikke engang forklare hvor vanskelig, og hvor lite forståelsesfulle SiÅS er. De vet hvordan de tapper sine studenter for penger, det er heller ikke noe vits å diskutere med de.
¨SiÅs skal gjøre sitt beste for at hverdagen din som student blir god som mulig¨. ; Siås skal også prøve å ruinere deg og ta ingen hensyn til situasjonen din. Budde der i 3 veker og må nå betale til des. Pentagon 1 er det mye støy hele døgnet, ikke rengjort når du kommer, ekle bad og dårlig service.
Dårlig standard på leilighetene, da spesielt de på pentagon. Mugg på badet, og det har blitt sendt flere mail og klager vedrørende dette og ingenting blir gjort. Likevel er de såpass frekke og skal ha enda mer penger av oss studenter, de skrur opp prisene ekstremt mye hvert år. De skylder på kommunale avgifter og lønn til vaktmester osv. Kjeltringer kaller vi det. Prisøkningene gjør at også det private leiemarkedet kan øke i takt. Dette gagner ingen studenter som bare ender med enda mer gjeld.
Ekstremt dårlig service! Som flere andre poengterer. Man mister rett og slett lysten til å studere på NMBU. Værtfall hold dere langt unna SiÅs Bolig sine ansatte, med sin nedlatende holdning. De som er sommervikarer fremstår mye mer oppegående og serviceinnstilte. Her gjør de alt for å holde studenter ansvarlige for ting de selv burde ha kontroll på. Ikke noe vits å diskutere heller. Tragisk enkelt og greit!
Når jeg skulle flytte ut gav de meg kostnader for feil leilighet to ganger og endte opp med å gi meg gebyr for å "henge opp bilder". Jeg hengte ikke opp noen bilder. Venter fortsatt på tilbakemelding men det har gått 3 uker. Hadde også en dårlig erfaring med å komme innom kontoret deres hvor de behandlet et student dårlig og kalte ham en løgner foran flere andre studenter, svært uprofesjonelt. Anbefales ikke.
greie vaktmestere, men siås som helhet er kun opptatt av å ta inn mest inntekter. dårlige leiligheter og service, les kontrakter !
Ringte og fikk utrolig god hjelp. Hyggelig var det også
Relativt billig, greit standard på de gamle byggene, god standard på de nye, aldri hatt noe problem.
Veldig hjelpsome
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Studentboliger i Skogveien med offentlig transport


Åsgård skole 370 meter
1432
1434
510
524
540N
Ås 450 meter

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studentboliger i Skogveien.

ås fast eiendom

åpningstider, plassering. Skogveien kart bykart, satellitt visning. Studentboliger i Skogveien adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studentboliger i Skogveien. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studentboliger i Skogveien med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Leilighet for salg på Ås sentrum - Raveien 10D nær NMBU Leilighet for salg på Ås sentrum - Raveien 1... 414 meter Ås sentrum : Raveien 10 D med God standard og planløsning beliggenhet midt i Ås sentr...
Revehiet Revehiet 2 km Butikk som fører det meste av Fjellreven. Anbefaler en tur hit, hyggelig butikklokale...
NMBU Living NMBU Living 4 km A shared house located 4km south of NMBU campus, occasionally with rooms available to...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler