facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge

Info

SSN er Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge. Vår oppgave er å gi deg trygghet og skape trivsel i livet rundt studiene, med våre tjenester og goder.



"Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge SSN er studentenes velferdsorganisasjon, det vil si at vi tilbyr studentboliger, kantiner og kafeer, barnehage, treningssentre, bokhandler, helsetjeneste og diverse studentgoder."
Adresse: Raveien 201, 3184 Horten
Telefonnummer: 4731009000
By: Horten
Rute: Raveien 201
Postnummer: 3184


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Studentsamskipnaden bolig, SSN bolig, Studentsamskipnaden Bergen, Studentsamskipnaden Oslo, Studentsamskipnaden Trondheim NTNU, SSN Helse, SSN trening, SSN Min side
Anmeldelser
God mat med tanke på de med allergier.
Oversatt av Google Hvor bra i det hele tatt Original Hur bra som helst
Oversatt av Google Studentboliger Original سكن طلاب
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge.

Horten universitet og høgskole

åpningstider, plassering. Raveien 201 horten lokal tjeneste kart bykart, satellitt visning. Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler