facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio Alf Rygge

Info

Når hår betyr noe.

Historie

Det vi ønsker å tilby deg som er kunde hos Studio Alf Frisører, er kvalitet, kreativitet og topp service. Målet er å gi deg et personlig utseende som ikke bare passer deg og din livsstil, men som også tilfredsstiller dine krav til kvalitet på hår og hodebunn.

For å kunne tilby deg OPTIMAL HÅRPLEIE må alle frisører hos Studio Alf være oppdatert på det siste og nyeste innen moter og teknikker. Derfor opprettet vi for flere år siden STUDIO ALF ART TEAM, som henter inspirasjon fra Europas motemetropoler og bringer dette tilbake til våre salonger. Slik kan våre frisører KVALITETSSIKRE behandlingen av ditt hår.

INDIVIDUALISME er kanskje det viktigste stikkordet når det gjelder dagens og morgendagens moter. Impulser fra alle verdensdeler preger motebildet, og hele tiden hentes tidligere trender opp og tilpasses samtiden. La oss få kombinere dine ønsker med våre KREATIVE idéer og vår fagkunnskap.

Adresse: Carlbergveien 2, 1526 Rygge
Telefonnummer: 69 23 69 60
By: Rygge
Rute: Carlbergveien 2
Postnummer: 1526


Anmeldelser
Utrolig dyktige og hyggelige frisører. Føler med alltid godt ivaretatt og alltid fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefales
Beste frisøren
Flinke frisører og man får god hjelp med håret.
Dyktig frisør
God service, dyktige og hyggelig frisør.
Oversatt av Google Godt og vennlig personale. Fine lokaler. Original Flinke og hyggeligt personale. Fine lokaler.
Oversatt av Google Hyggelig personale og var fornøyd med resultatet. Original Nice staff and was satisfied with the result.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studio Alf Rygge.

Rygge skjønnhet, kosmetikk og personlig pleie

åpningstider, plassering. Carlbergveien 2 rygge shoppingtjeneste kart bykart, satellitt visning. Studio Alf Rygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studio Alf Rygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studio Alf Rygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler