facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio Bli Z

Info

Ønsker du å bli sett? Ikke utsett, kom innom Studio Bli Z. Er den spesielle kvelden for deg Julebord, Bursdag eller Familiesamvær? Vi vil yte vårt beste for at du skal føle deg strålende for en særdeles magnifikk kveld.

Adresse: Claude Monets allé 21, 1338 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4767566500
By: Sandvika
Rute: Claude Monets allé 21
Postnummer: 1338



relaterte søk: Frisør Sandvika sentrum, Drop in Frisør Sandvika, Tommi Salongen, Frisør Sandvika
Anmeldelser
Har gått til denne salongen i flere år - eneste jeg stoler på ifht å klippe mitt naturlig krøllete/frizzy hår. De ansatte tar meg alltid vel imot og det er en hyggelig atmosfære i lokalet. Enestående på farging og føn - føler meg som et nytt menneske når jeg er ferdig. Anbefales!
Klippet meg her i mange år, alltid fornøyd med klippen!
Fantastiske vipper og service fra Hanna.
Har prøvd forskjellige frisører mest fornøyd med Bli Z, farge hår er de ene stående også med klippen kjempe fornøyd. : Blir fast kunde der.;
Hadde en helt ok klipp her, kostet mye for klippen, det ble 550 kr for en maskinklipp som tok 15 min. Frisøren var hyggelig men veldig voldsom med maskinen. Ellers var det veldig behagelig hårvask. Helt Ok salong men ville ikke dratt dit igjen.
Verste firsøropplevelsen jeg har hatt. Frisøren spør deg ikke om noe og bare klipper i vei. De tar seg ikke tid til å høre på kunden, gjøre seg nøye eller klippe jevnt. Overpriset og ikke verdt besøket. Styr unna!!!
Veldig fornøyd med min klipp her herre billigere enn på senteret. Betalte 450 kr. Hun som klippet meg Nora var veldig hyggelig å prate med og opplever hun som en veldig dyktig frisør. Anbefales :
Lett å få time på sparket.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Studio Bli Z med offentlig transport


Sandvika storsenter 90 meter
201
202
203
204
205
211
213
Kjørbo 200 meter
169
260E
265
Kjørbo 210 meter
Bærum rådhus 210 meter
201
202
203
204
205
213
Kjørbo 220 meter
169
260E
265

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studio Bli Z.

Sandvika frisørsalong

åpningstider, plassering. Claude Monets allé 21 sandvika neglesalong kart bykart, satellitt visning. Studio Bli Z adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studio Bli Z. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studio Bli Z med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler