facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio dreads i Oslo

Studio dreads i Oslo

Info

Hvorfor Dreads i Oslo! - Kvalitetsdreads laget med kjærlighet og garanti! - Hygienisk metode uten voks - 20 års erfaring med dreading i rett hår!

Historie

Best på dreads i Norge! Spesialist på fletteteknikk i nordisk hår!

Ideen bak dreads i Oslo-konseptet er å kunne tilby alt innen dreads og alternativt hår for alle hårtyper, dreads er også for de med rett hår! Dette ønsker vi å gjøre i avslappede omgivelser. Hos oss kan du spille play station eller se på film mens du blir frisert. Om du har med ipod kan vi koble den til slik at du kan lytte til favorittmusikken din!

Har over 16 års personlig og profesjonell erfaring med dreading, i tillegg til at vi brenner for det vi holder på med! Teknikken vi bruker er unik og gjør at vi kan få til det mest utrolige både av dreadsreparasjoner og forlengelser. Dreads extensions er blant våre spesialiteter! Vi bak Dreads i Oslo liker også å dele vår kunnskap om dreads! Alle kunder får derfor med seg en liste med dreadstips

Kontaktinformasjon:
Studio Dreads i Oslo
e mail: [email protected]
e-mail: [email protected]
Tlf 40 34 80 55
www.dreadsioslo.no
www.dreadsioslo.blogspot.com

Velkommen til gratis konsultasjon!

Adresse: Bøler, 0690 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40348055
By: Oslo
Rute: Bøler
Postnummer: 0690



relaterte søk: Dreads Norge, Hvordan få dreads
Anmeldelser
Helt fantastisk !!! Disse to nydelige gutta som driver studioet er bare superflinke og proffe. Jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg valgte dette studioet og at jeg samtidig fikk bli kjent med to vakre sjeler. Dette er stedet å velge hvis du vil være "Queen/King for a day" og samtidig få helt KILLER dreads og jeg lover at du går derfra rikere på alle måter. Kan ikke få rost dem nok Kan ikke beskrives, MÅ oppleves!!
Jævlig hef10 sted
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Studio dreads i Oslo med offentlig transport


Østbyveien 150 meter
78A
78B
Jøranstien 270 meter
78A
78B
Bøler 490 meter
2
3
Ulsrud T 490 meter
78A
78B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studio dreads i Oslo.

Oslo frisørsalong

åpningstider, plassering. Bøler oslo makeup-artist kart bykart, satellitt visning. Studio dreads i Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studio dreads i Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studio dreads i Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler