facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio Hørte / Hørte Gard

Studio Hørte / Hørte Gard

Info

Studio Hørte - et litt annerledes treningsstudio med lav dørterskel og stor takhøyde!

Historie

Vi er en familie på tre + hund som i 2011 flyttet fra Oslo og hjem til Hørte. Etter en lang periode med restaurering av Hørte Gard, tok vi i 2015 fatt på første steg mot å skape ny næring på gården Hørte, Studio Hørte - Gardsshop og treningslokale.

Studio Hørte drives av Lene Wendelborg Hørte. Lene har cand.scient i idrettspsykologi fra NIH og 20 års erfaring fra Oslo som gruppetrenings instruktør og personlig trener / treningsveilleder.

Lene har sin erfaring fra blant annet Elixia, Athletica og Treningshuset. Hun har også undervist på Fitness studiet på NIH og jobbet flere år som instruktør og treningsveileder hos bedriften GE Healthcare AS med blant annet tilrettelegging av aktivitet for ansatte med muskel- og skjelettplager. Mestring, motivasjon, personlig oppfølging og faglig dyktighet er stikkord!

"Litt trening er bedre enn ingen ting. Litt egeninnsats kan forebygge og redusere vondter slik at kroppen fungerer bedre i hverdagen. En sterkere kropp gjør at du kan gjøre de aktivitetene du liker best, det være seg å gå tur, løpe, sykle, danse eller leke med barn eller barnebarn eller gjøre andre ting"

Adresse: Verksvegen 59, 3811 Hørte, Telemark, Norway
Telefonnummer: 99771284
By: Hørte
Rute: Verksvegen 59
Postnummer: 3811


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Studio Hørte / Hørte Gard.

Hørte skobutikk

åpningstider, plassering. Verksvegen 59 hørte sports- og treningsinstruktør kart bykart, satellitt visning. Studio Hørte / Hørte Gard adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Studio Hørte / Hørte Gard. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Studio Hørte / Hørte Gard med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler