facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio Sigdal Skøyen

Studio Sigdal Skøyen

Info

Studio Sigdal Skøyen er landets største forhandler av Sigdal kjøkken. Vi ønsker deg velkommen til nærmere 1000 m2 med inspirasjon.

Historie

Studio Sigdal Skøyen er Norges største forhandler av Sigdal Kjøkken, og har forhandlet Sigdal Kjøkken siden 1989.
Med totalt 26 ansatte med høy kompetanse fordelt på tre avdelinger: butikk, hus og prosjektavdeling er vi klare til å hjelpe forbrukere, prosjektkunder, entreprenører og byggherrer.
Du finner oss sentralt plassert på Skøyen, rett ved tog og buss. Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Butikk
Vi ønsker deg velkommen til nærmere 1000 m2 med inspirasjon! Vi har flotte utstillinger med kjøkken, bad og garderobe, slik at du kan se spennende løsninger til din nye innredning! Våre kjøkkenkonsulenter hjelper deg som privatkunde med dine ønsker, og tegner ditt nye kjøkken for deg. Vi står klare til å hjelpe deg med din kjøkkendrøm!

Husavdelingen
Kjøkken og innredning til hus- og småprosjekter behandles fra en egen avdeling. De ansatte på denne avdelingen er spesialister på dette området, og sørger for en god gjennomføring slik at både byggherre og sluttkunde er i trygge hender. Flinke montører er ikke noe problem – vi har gode kontakter og hjelper deg gjerne.

Prosjektavdelingen
Med over 60 års erfaring er Sigdal den største og mest kompetente aktøren på prosjektmarkedet i Norge.
Prosjektavdelingen jobber med leveranser til store byggeprosjekter hvor vi forholder oss profesjonelt til entreprenører og byggherrer, samt at vi tilbyr boligkjøperne å gjøre sine personlige tilvalg.
Tilvalgsmøter med boligkjøper gjennomføres i vår flotte butikk. Ute på byggeplassene er våre montasjeledere ansvarlige for gjennomføringen av kjøkkenmontasjen.
For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med vår salgs- og markedssjef Erland Nilsen, mob: 952 06 610,
mail: [email protected].



"Velkommen til en av Skandinavias største og eldste kjøkkenforhandlere.Studio Sigdal Skøyen var den første kjøkkenbutikken til å etablere seg på Skøyen, i flotte lokaler i starten på Karenslyst Allé.Vår lange fartstid har gitt oss en unik kompetanse på kjøkken, -både for privatkunden og prosjektmarkedet.I første etasje møter du et lys og flott showroom, fylt av flotte kjøkken, bad og garderober. Vi kan levere kjøkken i de fleste prisklasser, fra et enkelt hybelkjøkken til skreddersøm, -visste du at Sigdal har Norges største utvalg av farger?I andre etasjen vår finner du prosjektavdelingen og drift. Det er herfra vi sikrer kjøkkenprosessen fra bestilling til leveranse og montering. Alt under samme tak for å sikre en mest mulig sømløs"
Adresse: Karenslyst Allé 57, 0277 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22121300
By: Oslo
Rute: Karenslyst Allé 57
Postnummer: 0277


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: sigdal kjøkken, hth skøyen, sigdal lørenskog, studio sigdal stavanger, kjøkken skøyen, studio sigdal drammen, studio sigdal fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
Room2room Room2room 446 meter Room2Room skaper attraktive og funksjonelle hotell- og restaurantmiljøer. Vi gjennomf...
A. Huseby A. Huseby 490 meter Det er et komplett misforhold mellom prisnivå og servicenivå her. A. Huseby selger gj...
Studio Kvänum Oslo as Studio Kvänum Oslo as 661 meter Kvalitets kjøkken og garderober og mange fine lamper.
MAXBO MAXBO 1 km Maxbo Stormarked Vækerø er hele 13.000 m2 stort og har 250 gratis parkeringsplasser t...
Installation Vigeland Installation Vigeland 1 km I nydelig høst vær det har vært kjempe fint tur i Vigeland parken. Vi har vært på lør...
Riis Interiør Riis Interiør 2 km Kjempefornøyd! De har også egen systue og leverte alt til huset vårt av gardiner, put...
SMB - Gamle laftede tømmerhus SMB - Gamle laftede tømmerhus 2 km Kjøp og formidling av laftede tømmerbygg fra før 1860 SMB har også samarbeid med fler...
Gulvkompagniet A/S Gulvkompagniet A/S 2 km Kosenliv folke og bra cervice
Bygg og Bevar Bygg og Bevar 2 km Ta vare på huset ditt! Bygg og Bevar gir deg tips om hvordan og oversikt over fagmilj...
Hardt arbeid Hardt arbeid 2 km Lik oss å få oppdateringer om svært gode tilbud. Vi vil jevnlig legge ut knalltilbud ...
Inspirasjonsguiden Inspirasjonsguiden 3 km Inspirasjon og siste nytt innen interiør og fashion. Her får du gode shoppingtips og ...
BagPocket BagPocket 3 km Hello and welcome to BagPocket, the place to find the best home improvement products ...
Vinderen Farvehandel Vinderen Farvehandel 3 km Fantastisk service og flott butikk!
Flügger farve Vinderen Flügger farve Vinderen 3 km Oversatt av Google Fin butikk, full av maling. Parkering er ikke bra, men du kan park...
Bastide Bastide 3 km Når du kun vil ha det beste og ikke ønsker å kopiere naboen.
Håndverksmegleren/Den perfekte sønn Håndverksmegleren/Den perfekte sønn 3 km Handyman Vaktmester Oppussing Vedlikehold
Bygg Reis Deg AS Bygg Reis Deg AS 3 km Vi gleder oss til årets Bygg Reis Deg. Vi var der i 2017, og mener at det kanskje er ...
Eske Interiør # Design Eske Interiør # Design 3 km Super hyggelig og rask effektuert netthandel. Anbefales!
Anmeldelser
Tusen takk for den beste mulige servicen! Tusen takk for løsningsorientert kvalitet! Tusen takk for et sammensatt team! Spesielt takk til team Derya/ Trine og Team Aina! Vi har fått levert et stort prosjekt hvor dere har levert komplisert garderobe i gang, komplisert kjøkken, baderom x2, garderobeskap, samt et walk in closet. Dette har absolutt vært en lang prosess, men byggeprosjekter går ikke alltid etter planen og selv når planen er klar har endringer vært nødvendige. Det handler om å gi og ta, forstå og være imøtekommende. Dette etterstreber dere virkelig! Tusen takk for at dere har møtt våre behov og nå vært med på å skape en stor del av vår hverdagsluksus! Kjøkkenet er nå plassert sentralt i vår hverdag- vi elsker det!
Har bestilt mitt kjøkken fra Sigdal og er strålende fornøyd med både kjøkken og ansatte. Har fått alt til avtalte tider og servicen har vært helt topp. Det er krevende tider, særlig gjelder dette hvitevarer, men Sigdal Skøyen har virkelig gjort det de har kunnet pluss litt til.
Fikk meg en skikkelig førjulspresang fra Studio Sigdal Skøyen. En "rosa" veggreol ble min. Den er skikkelig fin og solid :-
Bare å holde seg unna denne butikken. De som jobber i butikken er utrolig lite behjelpelige, arrogante og kundeservicen er ca. lik null. Jeg har forsøkt å bestille noe ekstrautstyr til skuffer til mitt kjøkken her ved to anledninger, men det er ikke mulig å få noe hjelp til dette. Forsøkte også å få hjelp til å bestille et skap som passer til vinskap for utbygging av mitt kjøkken. Det var helt utrolig vanskelig for Sigdal skøyen å ta stilling til noe som helst og de var ikke interessert i å hjelpe meg i det hele tatt. Sjeldent jeg skriver negative anmeldelser, men jeg føler at jeg må advare alle mot å handle her.
Fin butikk med fine produkter! Men dårligste kundeservice jeg har møtt uansett bransje! Forsøkte kjøpe innlegg til skuffer, visste ikke eksakt målene på skuffen, fikk beskjed om at dersom jeg kjøpte feil størrelse var det umulig å bytte, uansett om originalemballasjen var inntakt, og dette er et standard produkt! Forsøkte bestille en tallerken holder, dette hadde de ikke inne, igjen en standardvare. Fikk beskjed om jeg måtte betale 250kr for å bestille denne vare! Forsøkte å spørre om jeg kunne vente til de fikk ny levering! Det var ikke umulig, de skulle ikke få noen ny levering! Formentlig venter de vel til nok kunder har betalt for transport av nye varer før de bestiller. Veldig synd, da potensialet her er stort!
Jeg skulle reklamere på en ventilator og hadde samlet originalene av papirene som fulgte kjøkkenet når jeg bestilte det. Allikevel fikk jeg beskjed om å henvende meg via mail. Jeg oppfatter dette som avvisende. Hun før meg i køen hadde vært der 3 ganger for å reklamere og fikk også beskjed om å ta det via mail.
Har kjøpt to kjøkken og et bad fra Sigdal Skøyen, og det har vært problemer med alle tre. Kommer aldri til å handle der igjen, og anbefaler andre å holde seg langt unna. Kontrakt ble skrevet under 15.04.2019, men de ble først ferdig med montering 29.05.2020. Over ett år! Første kjøkkenmontør ble byttet ut, andre gikk konkurs, tredje skrudde en skrue i strømledning og ødela kursen til kjøkken, fjerde kjøkkenmontør var flink, men ble byttet ut med tredje kjøkkenmontør igjen da han var tilbake. Det har ikke akkurat gjort det enklere for meg, og jeg har måtte ta mye fri fra jobben for å tilrettelegge for kjøkkenmontør, videreformidle informasjon jeg fikk fra forrige montør osv. Det var gjentatte problemer med leveransene. Både kjøkken og bad ble levert med feil størrelse på skuffene. Flere leveranser hadde mangler på produkter. Nå som kjøkken og bad endelig er ferdig levert krangler de på pris, og tar ingen ansvar for skader de har påført og ekstra kostnader jeg har fått. Jeg har aldri opplevd dårligere kundeservice.
Grusomme ansatte! Ble kastet ut når klokken begynte å nærme seg 16:00! Kundeservice innebærer at de kunder som allerede er i butikken får lov til å gjøre seg ferdige!!! Nå utelukker jeg Sigdal som mitt nye store flotte dyre kjøkken!
Skulle ha et avfallssystem til å ha under benken. Etter to bestillinger mangler jeg fortsatt ting for å få satt sammen det samme som de har stående i utstillingen sin og nå jeg gidder ikke betale dem for frakt flere ganger. Det er tydeligvis bingo om alt man trenger blir med på bestillingen eller ikke.
Alt var smil og velvilje, inntil pengene ble betalt inn på konto. Styr unna denne avdelingen om du ikke vil bruke nesten 5 mnd og bøttevis av frustrasjon på å få kjøkken. Tror ikke ordet «kundebehandling» står i fremmedordboka engang. Sigdal Moss, derimot.....
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Studio Sigdal Skøyen med offentlig transport


Skøyen stasjon 60 meter
L1
L2
R12
R13
R14
RE10
RE11
Sjølyst 100 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
169
200
250
250E
250N
255E
265E
31E
32
32N
42
42N
81
FB25
NW160
NW161
NW192
VY1
VY190
VY50
VY52
Skøyen stasjon 140 meter
F5
FLY1
FLY2
L1
L2
R12
R13
R14
RE10
RE11
Skøyen stasjon 140 meter
130
140
20
31
Skøyen stasjon 180 meter
40

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler