facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Studio17

Studio17

Info

Studio17 er et kunstnerdrevet ikke-kommersielt visningssted på Nytorget, Stavanger.

Historie

Studio17 er et dynamisk visningssted. Vi inviterer institusjoner, kunstnere, kuratorer og andre innenfor kulturfeltet til å okkupere rommet i et avgrenset tidsrom. Inviterte som ‘tar over’ rommet har full kuratorisk frihet og ansvar for utstillingen.

Visningsrommet ligger lett tilgjengelig og skal være åpen for alle publikumsgrupper. Utstillingene skal variere fra unge kunstnere som leter etter det første visningsstedet eller etablerte kunstnere som vil vise nye verk på en ny måte. Det skal også være et sted der kunstnerkollektiv fra andre steder i landet kan bruke som plattform for å skape kontakter i byen.

Utstillingene i Studio17 kan variere i lengde fra 2 timer til flere dager. Det vil ikke være et strengt kuratert program, men et sted der uventede ting kan skje. Pop-up utstillinger, events, foredrag og mye mer.

Adresse: Nytorget 17, 4013 Stavanger, Norway
By: Stavanger
Rute: Nytorget 17
Postnummer: 4013


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler