facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering

STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering

Info

kaffebar, lunsjretter, pizza, restaurant, bar, scene, livemusikk

Historie

Stugu tilbyr fyldig kaffemeny, lunsjretter, rikholdig a la carte meny, stor pizzameny (eget pizzakjøkken) og barnemeny.
Om kvelden blir kaffebaren benyttet til bar/pub, hvor i ukedagene er det et sted hvor man kan møte kjentfolk og slå av en prat. I helgene er baren en del av tilbudet fra scenen.
Stugu har også et eget lokale som kan benyttes som møterom eller private selskaper. Stugu Catering tilbyr levering av mat til enhver anledning.

Adresse: Dalevegen 2, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32074014 (908 43 908 (Trygve))
on.oohay@euasevgyrt
By: Gol
Rute: Dalevegen 2
Postnummer: 3550



relaterte søk: stugu åpningstider, kjerstis mat og vinhus, pizza gol, pers hotell, stugu gol åpningstider, galaxy gol, restaurant gol, mat gol
Anmeldelser
Bestilte den superdyre pizzaen den hadde sikkert vært god men var nesten kald når vi fikk den servert betjeningen virket ganske så sløv kan ikke anbefales til andre før var dette ett veldig bra spisested.
restauranten var så å si tom så klarte de å bruke nesten 1 time på å servere en burger! Burgern var ihjel stekt og det var ikke 100% prosent kjøtt i den Burgern. Sendte den tilbake og fikk ny burger etter 15 min. Da var den heeeelt grei. Men ikke verdt 240 kr. Bedre burger på macern.
Serviceminded servitør hjalp oss med rask og smidig håndtering av bestilling selv om stedet var fullt da vi kom. To burgere, en fiskerett og en scampirett ble servert etter lang venting - da var fiskerett og scampi nesten kald. God mat. Reduksjon i pris. Skuffet - neste gang velger vi et annet sted.
God mat og hyggelig stemning. Servitør var rask og hyggelig. Maten kom også raskt på bordet. Ok priser.
Ok mat hyggelig atmosfære. Service kan bli bedre
Helt greit sted. Her var faktisk servitørene ivrige med å sjekke at bordene fikk bestilt. Trivelig service. Men, veldig slitt
Ok restaurant og pub. Greit alternativ til Pers, på den andre siden av veien.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering.

Gol pizzeria

åpningstider, plassering. Dalevegen 2 gol bar kart bykart, satellitt visning. STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om STUGU Pizzeria Restaurant Bar Catering med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stugu Stugu 0 meter Biffsnadderen jeg bestilte var aldeles nydelig. Litt ujevnt når alle på bordet fikk m...
Gol Kebab og Pizza As Gol Kebab og Pizza As 22 meter Stor kebab i pitabrød. Det de kaller stor, kaller jeg liten. Kunne ha vært mer grønn...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler