facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Style Child

Style Child

Info

Style Child Children's Clothing.

Unike klær for unike barn fra 0-4år.

Historie

Style-Childs historie begynte våren 2014, da Susanne og Kjerstin ble mamma til hver sin pjokk. Interessen for barneklær startet allerede da gutta lå i magen, og vokser i takt med barna.

Da babystadiet var over merket begge to savnet etter skikkelig fine gutteklær. Klær uten motiv som biler og båter, i fine farger og materialer, og plagg du ikke finner «over alt».

I august 2015 så Style-Child dagens lys. Vi har saumfart internett etter de fineste klærne vi noensinne har sett. I de deiligste stoffene.

Style-Child fører utvalgte europeiske og asiatiske merker. Veldig mye er håndlaget og hvert eneste plagg er håndplukket til deg av oss.

Vi håper du vil elske klærne våre og våre utvalgte merker like høyt som vi gjør. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å selge de kuleste, mest unike og fantastiske klærne, så barnet ditt skiller seg enda mer ut i mengden! Vi er sikker på at du finner det du alltid har letet etter i butikken vår.

Adresse: Vestengveien 40, 1725 Sarpsborg, Norway
By: Sarpsborg
Rute: Vestengveien 40
Postnummer: 1725


Anmeldelser
Wow, for en kvalitet på produktene, og for en service! Kjempefornøyd og veldig imponert! Og utrolig rask levering! Vil komme til å handle alt til barna herfra fremover !
Super service, meget god kvalitet på klærne å klærne er bare helt nydelige!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler