facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Styrke og klarhet

Styrke og klarhet

Info

Hei, dette er vår side hvor vi kommer til å dele litt om hva som skjer i livet vårt sammen. Vårt forhold har nok noen flere utfordringer enn hva som er normalt og Styrke og klarhet er det vi begge søker i livet, på ene eller andre måten.

Historie

Vi i Styrke og klarhetstrening ser på kroppen som en helhet , og har mer fokus på den mentale biten enn tradisjonell trening.
Vi har laget et opplegg hvor vi bruker yoga, funksjonelle styrkeøvelser og meditasjon til å oppnå en samlet positiv effekt, og gi folk verktøy til å kunne hjelpe seg selv. Vi kommer til deg uansett hvor du er, vi underviser små og store grupper. Ta kontakt i dag om du ønsker at vi skal skreddersy et spesielt opplegg for din bedrift, eller om dere er en gjeng venner som ønsker faste treningsdager med oss.Under tjenester på siden her, ser dere hva vi kan tilby. Vi har trening hvor man får litt høy puls, hvor man etterpå får senket skuldrene, tøyet på muskler å gi slipp på negative tanker og stress lærer å bli kjent og utnytte egen pust, samt lærer vi deg og meditere og leve mer i nuet.


Adresse: Kongsvinger
Telefonnummer: 91517880
moc.liamg@tehralkgoekryts
By: Kongsvinger


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler