facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Subway Elverum

"Din lokale Subway® Restaurant i, som ligger på Kirkeveien 4 leverer deilige ingredienser og smaker som gir vann i munnen i milliarder av kombinasjoner av sandwicher, salater og wraps til deg. Et alternativ til tradisjonell fast food,tilbyr vi ferskkuttede grønnsaker, toppinger, protein og nybakt brød for å skape perfekt måltid med nybakte cookies, alt sammen til en god pris! Alle Subway®-restauranter er uavhengig eied og drevet av bedriftseiere som ansetter talentfulle Sandwich Artiser som er klare til å ta imot bestillingen din."
Adresse: Kremmertorget, Kirkeveien 4,, 2406 Elverum, Norway
Telefonnummer: 469 83 320
By: Elverum
Rute: Kremmertorget, Kirkeveien 4,
Postnummer: 2406



relaterte søk: Subway Norsk, Subway meny, Subway dagens Pris, Hvor mye koster en hel subway, Subway næringsinnhold, SUBWAY ingredienser, Subway food, Subway deal
Anmeldelser
Her går det bare på de ansatte. De lager maten din, det er det. Godt utvalg i både retter, menyer, brød og annet tilbehør. Jeg går derimot bare til Subway Elverum for å støtte min tidligere arbeidsplass, og for å støtte lokale bedrifter. Servicen er ikke på topp, og det går veldig tregt når maten lages.
Veldig god service og maten er av like god kvalitet. De er flinke til å holde restauranten ren. Allt i allt en veldig god restaurant.
Med tanke på at jeg er vandt med å handle på Subway Hamar, må jeg si at jeg ble skuffet av Subway her på Elverum. Var nødt til å gjenta hva jeg ville ha på bestillingen min, og ting gikk i sneglefart. De gikk ut ifra at alle bestillinger skulle varmes, så var nødt til å stoppe de fra å varme en som ikke skulle varmes.
Er så glad i dette stedet, alle de ansatte er hyggelige og gjør sitt beste, blir alltid perfekt mett, den nye eieren virker mye bedre enn de tidilgere, har aldri vært misfornøyd med maten min her!
Greie subs, rask tilberedning. Litt smått med plass i selve plassen, men god nok mat.
Imøtekommende og effektiv servitør. Veldig gode baguetter
Alt er rent og ryddig, ren mat ig drikke, god service og hyggelige medarbeidere
Kjempebra service av hun nye, Ida tror jeg hun heter. Deilig bagetter
Hyggelig betjening. God mat, rask og effektiv. Ren og ordentlig lokal.
Ok mat i farten til svært rimelige priser
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler