facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Subway

Subway
"Din lokale Subway® Restaurant i, som ligger på Strandparken 3 leverer deilige ingredienser og smaker som gir vann i munnen i milliarder av kombinasjoner av sandwicher, salater og wraps til deg. Et alternativ til tradisjonell fast food,tilbyr vi ferskkuttede grønnsaker, toppinger, protein og nybakt brød for å skape perfekt måltid med nybakte cookies, alt sammen til en god pris! Alle Subway®-restauranter er uavhengig eied og drevet av bedriftseiere som ansetter talentfulle Sandwich Artiser som er klare til å ta imot bestillingen din."
Adresse: Strandparken 3 , Horten 3187, NO
Telefonnummer: 469 83 306
By: Horten
Rute: Strandparken 3
Postnummer: 3187


åpningstider

Mandag: 09:00-20:00
Tirsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 09:00-20:00
Torsdag: 09:00-20:00
Fredag: 09:00-20:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: subway menu, subway new york, subway near me, subway london, subway sverige, subway melt, nærmeste subway, mcdonalds
Anmeldelser
Det tar ofte langt tid over 10 min til jeg får maten min selv om jeg sier raskt hva jeg skal ha, i tillegg er det verken brød eller grønnsakene som er fersk, fluer over maten og brødet er overstekt!
Grei og enkelt inndelt. Har ikke vært der såange ganger, men de bak kassen virker ganske hyggelig ut ifra erfaring og smart å ha det rett ved Bastø ferja
Full Subway-opplevelse! Trivelige og effektive ansatte. De har godt med kunder, så maten er alltid fersk. Sjelden jeg opplever at de er tomme for noe, og jeg er der minst én gang i uka. Godt med sitteplasser inne og et par parkbenker ute, og gratis parkering i umiddelbar nærhet både for sykkel og bil. Mulighet for å la en hund vente på utsiden uten å miste den av syne mens man kjøper maten men gulvet er ubehagelig for små poter, så bruk benken.
Glad vi har en SubWay i Horten. Har ikke hatt noen dårlige oppleverlser her ;-
Pålegget virket bra og smakte ok, men brødet er en katastrofe. Tørt og smakløst. Det grove brødet viste seg å være tørr loff med korn.
Alt for kjipe med grønnsaker, må spørre hvertfall 2 ganger for å få en ok mengde. Ikke service innstilte ansatte.
Funker som det skal. Jeg synes riktignok det er litt rart at en så stor kjede ikke har glutenfritt alternativ for de som kunne trenge det. Ellers flinke og hyggelige folk. Ikke noe å klage på.
Bra mat, men trenger en til bak disken
Her blir det servert kald mat.
God mat og rask servering.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Subway.

Horten baguetter

åpningstider, plassering. Strandparken 3 horten hurtigmat kart bykart, satellitt visning. Subway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Subway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Subway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler