facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Subway

"Din lokale Subway® Restaurant i, som ligger på Strandkaien 2B leverer deilige ingredienser og smaker som gir vann i munnen i milliarder av kombinasjoner av sandwicher, salater og wraps til deg. Et alternativ til tradisjonell fast food,tilbyr vi ferskkuttede grønnsaker, toppinger, protein og nybakt brød for å skape perfekt måltid med nybakte cookies, alt sammen til en god pris! Alle Subway®-restauranter er uavhengig eied og drevet av bedriftseiere som ansetter talentfulle Sandwich Artiser som er klare til å ta imot bestillingen din."
Adresse: Strandkaien 2 B , Bergen 5013, NO
Telefonnummer: 469 83 307
By: Bergen
Rute: Strandkaien 2 B
Postnummer: 5013


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-03:30
Søndag: 10:00-20:00


relaterte søk: subway menu, nærmeste subway, subway sverige, subway new york, subway near me, subway london
Anmeldelser
Drit dårlig kundeservice. Vi bestilte brus men ble tvunget til å kjøpe appelsinjuice fordi de ikke ville gi oss brusen. Sint dame i kassen. BuuuuMat: 4/5
Hyggelig sandwichartister eller hva dere kalles. Enkelt og bestille og og topp smak som alltid. Og ja, er vel ikke sååå uvanlig at man ikke vil ha noe grønt på. Skal man først ha usunn mat, så skal den være så usunn den kan bli. Alternativer for vegetarianere: Har egen veggis sandwich, og man velger nøyaktig hva du vil ha på sjæl.
Vært her i høst 2021 og sommeren 2022 når jeg besøkte Bergen, kjempeflinke ansatte og veldig hyggelig, Subway er noe helt eget, fantastisk godt utvalg av subs med veldig gode råvarer, gode subs og veldig gode dressinger, vært kjempefornøyd med å gå her.
Brusen smakte kullsyrevann etter du har pusset tennene, og jeg bestilte villa. Dressingen smakte surt og alt i baguetten var lagt i midten av brødet. Spiste en bit og kastet resten.
Det er et rolig sted med gode rå varer, her får man nesten alltid sitte i fred og nyte maten som jeg har selv bestemt hver ingrediens i , som betyr litt når man har diabetes
God mat til grei pris! Utrolig søt og hyggelig jente i kassen som tok seg tid til å skrive «håper du har hatt en fin dag» på papiret. Det er slike småting som gjør dagen litt bedre!
God mat, men dessverre frister det ikke det gjentakelse. Hilser ikke når kunde kommer inn. Bare står der til kunden sier hva en vil ha. Ikke en gang «håper det smaker» eller «ha en trivelig dag»
Rolig og hyggelig ansatte. Maten var god og hun som hjalp oss skrev en nydelig liten beskjed på papiret. Det var utrolig koselig å møte ei som tok seg tid til å gjøre det lille ekstra.
To dager på rad har jeg tatt en lengre spasertur for å nyte en halv kylling teriyaki dandert på 6 korn-brød. Begge dagene har spisestedet prestert å være tomt for kylling. I tillegg har ikke de dårlige erstatningene vært varme nok. God påske!
God mat, flott service. Litt trange lokaler, men rent og pent.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Subway.

Bergen sandwich

åpningstider, plassering. Strandkaien 2 B kart bykart, satellitt visning. Subway adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Subway. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Subway med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Big Bite Big Bite 184 meter
Bastant Stølegaten Bastant Stølegaten 590 meter Herlig og søt liten cafè med masse sjarm. Ønsker større utvalg av øl.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler