facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SUKK kreativ kafé

SUKK kreativ kafé

Info

Vi serverer lunchretter, kaker, kaffe og potetball hver torsdag. Alt laget fra bunnen her på SUKK! Vi har også butikk med salg av div.barn og gaveartikler

Historie

SUKK Kreativ Kafe` er lokalisert midt i Vatne sentrum ved Joker butikken. SUKK står for : Silje Ulvestad Kandal`s Kreasjoner, nå også Kafe`. Her blir det servert gode kaker, lunchretter, kaffi med mer. Jeg har også systue og et utsalg av SUKK Barneklær i lokalene.

Adresse: Vatne, 6265 Vatne, More og Romsdal
Telefonnummer: 40543181
By: Vatne
Rute: Vatne
Postnummer: 6265


Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Lar mej ikkje låne lader
Hamburger er vanlig "Gilde karbonadeburger" som er toppet med frityrstekte vassen løkringer fra frysedisken i butikker. Kyllingburgeren er en form for frityrstekt "kyllingpudding" Det smaker mer kylling av Mc.Donalds kylling tross den kun består av få prosenter kylling. Pris for mat reflekterer ikke hva man virkelig får.
Veldig koselig kafé. Og god mat
Dette er en koselig plass og hyggelig betjening. Godt å bite i! Var en perfekt plass å vente mens bilen var inne ei stund på Mekonomen Vatne.
Hyggelig liten kaffe i et lite lokalsamfunn med god mat og litt gave artikler til salgs.
Serverer gode retter. Fine lokaler og hyggelig betjening.
Meget god mat og kaker... Hyggelig betjening.
Koselig plass, god mat og upåklagelig service!
Koslig liten kafé med mye bra i tillegg.
God mat og servering. Fin pris :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler