facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sulseter Rideleir

Sulseter Rideleir

Info

Opplev Rondane fra hesteryggen! Vi holder til i Peer Gynts rike med vakre fjell og langstrakte vidder som nærmeste nabo. Besøk oss på web: www.sulseter.no.

Historie

Sulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike med vakre fjell og langstrakte vidder i deler av den flotteste naturen landet kan by på. Vi er plassert i hjertet av Gudbrandsdalen. Med kun tre timers kjøretur fra Oslo eller Trondheim ligger vi sentralt i knutepunkt. Du kan komme hit med både tog og buss, og vi er behjelpelige med henting og bringing til og fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene våre.

Rondane nasjonalpark ligger kun et seinkast fra Sulseter. Vi har drevet rideleir her helt siden 1972, og har flere tusen glade og fornøyde gjester som har opplevd Peer Gynts rike fra hesteryggen. Vi har mer enn 60 hester som passer enhver rideferdighet; dølehester, varmblodshester, ponnier og fjording. Store og små, raske og trege. Med nesten 40 års erfaring har vi opparbeidet oss god og solid kunnskap om hestene, naturen, våre gjester og ikke minst om sikkerhet som vi setter i høysete.

Vi arrangerer turer fra hoteller i nærheten. Fra Per Gynt Gården, Wadahl og Rondablikk tilrettelegger vi diverse aktiviteter med våre hester.

Kart: http://bit.ly/dDqwVd
Program for 2012: http://bit.ly/c8fVGC

Adresse: Sødorp, 2640 Vinstra, Oppland
Telefonnummer: 90653963
on.reteslus@tsop
By: Vinstra
Rute: Sødorp
Postnummer: 2640



relaterte søk: sulseter fjellstugu, rideleir familie, rideleir 2018, peer gynt rideleir, sulseter kvegdrift, rideleir østfold, rideleir sommer 2018, rideleir for barn
Anmeldelser
Et sted som gir ro i sjelen, gode minner på leir og på hesteryggen. Rolige og trygge hester som gir mestring for alle. Passer for alle fra 10 år til 100 år. Rom har enkel standard med det du trenger. Hyggelige fellesrom med god plass til brettspill, kortspill eller lesing. Eget bibliotek hvor du kan låne bok for oppholdet.
Rideleiren er muligens bra for eldre barn, men for vår datter på 10 var det for litenoppfølging og omsorg. Det er lite fokus på kollektive samlinger/aktiviteter utover det som skjer i stallen/med hestene, man er mye overlatt til seg selv, og jeg anbefaler derfor ikke dette som leir til de yngste.
Dere gir oss opplevelser som blir husket for alltid. Samtidig utfører dere arbeid for bærekraftig utvikling og videreføring og nyvinning innenfor tradisjoner og håndverk. En virksom bedrift og et flott folk! Stå på videre!
Fantastisk sted, med veldig flinke folk. Flott natur på stødige hester. Passer alle, uansett nivå. Anbefales på det varmeste.
Fantastisk opplevelse! Trygge og gode hester, og dyktige og hyggelige turledere, og fantastisk landskap. Anbefales!
Fantastisk opplegg. Alt er fint. God mat, fine hester, flinke de som jobber der. Flotte turer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler