facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sund pizza og kebab

Sund pizza og kebab

Info

"Sund pizza og kebab" er en fin liten restaurant der du både kan sitte og spise, og bestille takeaway. Vi har mye godt å velge mellom.
Velkommen til oss!

Adresse: Skogsvåg, 5382 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 56339476
By: Bergen
Rute: Skogsvåg
Postnummer: 5382



relaterte søk: brann pizza og kebab sund, sunn pizza, pizza sund senter
Anmeldelser
Eneste kebaben i byen jeg spiser omtrent, har hendt at jeg har kjøpt et annet sted for å prøve den nye snakkisen i byen på kebab siden, men kommer altid tilbake etter 1 kebab andre steder. Byens beste, hvert kunde i over 10årMat: 5/5
Veldig god kebab og hyggelige folk, 4/5 stjerner for prisen og lite utvalg av salat
Beste kebaben i hele byen. Rullekebab med lam og medium dressing, alt på, namnamnam..Mat: 5/5
De har kamera ?? Men ingen synlig skilt. HmmmmmMat: 2/5
Eg hater denne en man sier du må vaske bord selv og sir hvem er sjefen eg hater dette pizza sted
Meg og en venn har komt her for å spise og han bestilte en cheeseburger med 250gr kjøpt + pommes fires og en 0,5l drikke. Ansattene var super uhyggelige og tatt betaling for en 333gr kjøtt. Men det vi fått var helt forferdlig!!! Selv om de tatt betaling for en større kjøtt, så det var ikke en 250gr heller!! Plus at han har ikke fått pommes før han spurt om dette og har ikke fått drikke før han spurte om dette heller. Som sagt, personalet var ekstremt uhyeggelig og servis var under 0! Skal aaaaaldri anbefale dette sted til noen folk! Aldri! Hvis jeg kunne gi -1 stjerne - dette skulle jeg gi! Super dårlig innsats!
Rullekebbcarn var god. Smaker curry. Har smakt bedre. Billi da:Mat: 3/5
Helt ubrukelig sted, bestilte mat derifra også sa de at de hadde levert noe de ikke hadde og løy meg rett i fjeset. Ubrukelige ansatte med null respekt
Sint personell for hva enn grunn som ikke brukte nok dressing eller noe hvitløksdressing i det hele tatt til den uttørket unnskyldningen de kaller for kjøtt. Kjøttet var til og med svidd. Aldri igjen.
Dette er en fin restaurant med kjempe gode kebaber. De selger mye annet som f.eks pizza, hamburger og andre ting. Men 32kr for en liten brus tenker jeg er litt for mye. Uansett var det en fin opplevelse og maten var god.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sund pizza og kebab.

Bergen pizzeria

åpningstider, plassering. Skogsvåg kart bykart, satellitt visning. Sund pizza og kebab adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sund pizza og kebab. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sund pizza og kebab med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler