facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sundenglenes Hjelpegruppe for Trengende i Hordaland

Sundenglenes Hjelpegruppe for Trengende i Hordaland

Info

Er en non profit organisasjon som hjelper folk i hele Hordaland som ikke har det så bra

Historie

Vi deler ut mat, klær, sko og leker og har aktiviteter som bl.a riding og teltturer for å skape samhold på tvers av sosiale lag og religion.

Det er kun Eldrid Helen Antonesen som vet hvem som er hjelpende engel og hvem som er brukende engel, INGEN andre, og dette er ikke den personbeskyttetde siden. På denne siden kan man legge ut info om hvem som kan hjelpe med donasjoner enten som penger eller ting. Informasjon som er sensitiv skal rettes direkte til Eldrid og spørsmål om hjelp skal også rettes direkte dit.

Det er en hjelp til selvhjelp gruppe slik at den som får hjelp, må hjelpe igjenn i en eller annen form, enten med tjenester eller andre ting. Slik at alle hjelper alle på en eller annen måte.

Det hender vi får inn mange like ting til gruppen som ingen i gruppen har behov for der og da. I slike tilfeller vil vi prøve å få solgt tingene slik att det kan bli litt penger til ulike aktiviteter. Har dere noe dere vil gi så blir vi glad for det og setter stor pris på att dere alle er med å spre ordet om hva gruppen jobber med.

Vår oppgave

Å hjelpe folk å få det bedre med seg selv og andre. Sosialisering og andre aktiviteter for barn og voksne. Utdeling av mat og klær til dem som trenger det. Hjelp til selvhjelp

Adresse: Pollen Skule, Sund, Norway
Telefonnummer: 48501704
By: Sund
Rute: Pollen Skule


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler