facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SUNDT motehus

SUNDT motehus

Info

SUNDT Motehus er mote for alle. 5 etasjer med klær, sko og tilbehør til hele familien. Velkommen til en behagelig shoppingopplevelse midt i Bergen Sentrum!

Historie

Parkering:
Citypark/Markevn. - 5 min gange
Klostergarasjen - 5 min gange
Griegpark - 5 min gange
Bygarasjen - 5-10 min gange



"Commercial shopping mall with a department store feel. 10 shops over five floors form a small but spacious and open ended shoppingcenter.Scandinavian fashion shops containing a big selection and variety of clothes, accessories, shoes, lingerie, cosmetics, perfume and an hairshop. For the whole family.Be sure to stop by if only just for the unique 80 year old functionalism architecture. Situated in the heart of Bergen, Torgallmenningen."
Adresse: Torgallmenningen 14, 5014 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55324724
By: Bergen
Rute: Torgallmenningen 14
Postnummer: 5014


åpningstider

Mandag: 09:00 - 21:00
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: xhibition, xhibition bergen, galleriet, urban sundt, cubus sundt, meet the sundts, sundt åpningstider, sunt eller sundt
Anmeldelser
Et av Bergens tradisjonelle kjøpesentre med si absolutte storhetstid for bydelene fikk egne kjøpesentre.
Spesielt parfymeri avdeling virker litt halvrotet, med lite delikate prøver som virker gamle og inntørkede.. Spesielt lebestifter. De har mye å rydde opp i med tanke på at varer og produkter skal se estetisk fint ut.
Grei nok butikk, og ansatte men vekteren der ødelegger hele opplevelsen for han følger med alt så det blir rett og slett ubehagelig å da gidder jeg ikke bruke penger der. sist måtte jeg bare gå for følte meg forfulgt uten grunn. Dette gjelder mange jeg har snakket med som unngår Sundt av akkurat samme grunn. Dårlig at det skal være slik forstår han har en jobb å gjøre men å stalke kunder uten grunn er ikke greit å ufordragelig holdning tillegg.
Siden Sundt ble lagt ned for flere ti-år siden i Trondheim, måtte vi stikke butikken innom når vi først hadde tatt turen til Bergen. Men det ble en stor skuffelse og vi forlot butikken etter knapt 5 minutter.
Dette er et flott gammelt kjøpesenter i Bergen. Som nå er stengt for oppussing i ca. To år dette tatt med forbehold.
Måtte av alle ting reklamere på et par sjøstøvler jeg hadde kjøpt i august 2017. Så i løpet av en times tid med joggesko på bybanen, fikk jeg et nytt par uten problem og dagens tur med hund gikk tørrskodd videre‍ . En bankutskrift kan fikse det meste, så lenge betjeningen er oppdatert.
Sundt motehus er ett av de eldste kjøpesenterbygningene i Bergen sentrum. Det er et ganske lite senter men til gjengjeld er det stedet å gå dersom klær og mote er det som interesserer deg. Senteret består hovedsakelig av klesbutikker og skobutikker, men det har også et parfymeri. Du finner dessuten en liten kafe i toppetasjen der man kan nyte utsikten til Torgallmenningen. Prisklassene varierer fra billig til mer eksklusivt. Bare 30 - 60 meter unna finner du kjøpesenteret Galleriet og kjøpesenteret Telegrafen samt Exhibition.
Gammelt og erverdig Trang inngang igjennom Cubus for å komme til trappen til etasjene over. Burde vært bedre organisert
Historisk bygg med mange flotte klesbutikker. Besøkte Sundt 23.03.18 for andre gang på flere år. Ikke mye har forandret seg siden den gang. Cafe på toppen av bygget er dessverre nedlagt fikk jeg vite av personalet.
Ble slått ned av en av vaktene der.. En neger som knapt kan norsk trakasserte meg og når eg sa fra slo han meg meg ned, mens ansatte og kunder sto så på. Takk til en av de ansatte som kom og hjalp meg med forklare at det ikke var stelt noe så hadde jeg fått mer enn en blå veis.. Så dårlig behandling
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler