facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sunn Tannhelseklinikk - Storgata

Sunn Tannhelseklinikk - Storgata
"Alle våre tannlegeklinikker er utstyrt med toppmoderne utstyr, slik at vi kan tilby deg den beste behandlingen som mulig."
Adresse: Storgata 44, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: 63818898
By: Lillestrøm
Rute: Storgata 44
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 19:00
Tirsdag: 08:00 - 19:00
Onsdag: 08:00 - 19:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 19:00


relaterte søk: Tannlege Jessheim pris, Anbefalt Tannlege Lillestrøm, Lillestrøm tannklinikk, Tannfeen Lillestrøm, Tannlegevakt Lillestrøm, Tannlege Strømmen, Tannlege Kløfta, Tannlege Lørenskog
Nærliggende lignende selskaper
Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt AS Lillestrøm tannklinikk og tannlegevakt AS 278 meter Spurte hva som var årsaken til at jeg tok kontakt, men avbrøt meg før jeg faktisk fik...
Soltannlegen Soltannlegen 475 meter Familietannlegen for alle aldre. Bred pasienterfaring med spesielle tilbud til famlil...
Tannféen Lillestrøm Tannféen Lillestrøm 643 meter Utrolig hyggelig personell og fantastisk tannlege. Jeg har veldig tannlegeskrekk, og ...
Colosseum Tannklinikk Colosseum Tannklinikk 822 meter Hatt tannlege skrekk i mange år før jeg kom hit, nå går jeg til tannlegen helt alene ...
Anmeldelser
Flott Tannhelseklinikk! Her blir du møtt med forståelse og omtanke. Du vil ikke oppleve skjenn for å ha pusset dårlig eller lignende. Flott sted å dra om du har tannlegeskrekk og/eller føler på skam. Meget dyktig teknisk sett og jeg opplevde aldri ubehag eller smerte under mine behandlinger. Anbefales på det sterkeste!
Jeg er veldig fornøyd med Sunn Tannhelseklinikk på Storgata 44. Tannlege Sahana Anandan er en dyktig tannlege! Føler meg alltid godt ivaretatt, spesielt siden jeg har litt tannlegeskrekk også, kan anbefale henne på det varmeste :
Utrolig missfornøyd. Borret hull. Endte opp med å klage med en gang etterpå fordi 2 av tennene mine satt bokstaveligtalt sammen. Tannlegen "fikset det". Så kom jeg hjem og tanntråden gikk ikke igjennom.. så må tilbake igjen. Utrolig sløsing av tid.
Veldig godt fornøyd, som ved tidligere besøk hos dere, takk. Trivelig miljø, freshe lokaler, veldig dyktig og hyggelig tannlege.
Veldig hyggelig sted å være, bra ivaretatt, hatt tannlegeskrekk, men har blitt kurert av den flinke tannlegen min. Veldig fornøyd.
Jeg som har tannlegeskrekk fikk en rolig og smertefritt behandling. Jeg har nesten glemt at jeg hadde gruet meg til tannlege besøk. Tannlege Sahana Marie anbefales på det sterkeste.
Veldig bra første møte. Dyktig tannlege som tar seg tid til deg som pasient. Forklarer alt som skal skje, tar seg tid til å både forklare og lytte. Viktig å ha en god følelse både mens du sitter i stolen og etterpå. Det hadde jeg 100%.
Rene og moderne lokaler. Hyggelig og forsiktig tannlege, som nøye forklarte hva hun skulle gjøre og hensikten med det.
Jeg er veldig fornøyd. Jeg har ikke vært hos tannlegen på ca 12 år pga tannlegeskrekk, men nå måtte jeg pga sykdom. Tannlegen er veldig behagelig og tar meg på alvor forhold til min skrekk. Anbefales på det aller beste.
Anbefales. Veldig fornøyd. Tannlege Anandan er kjempe hyggelig og varsom forklarer alt underveis. Fin og ryddig lokal.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sunn Tannhelseklinikk - Storgata med offentlig transport


Lillestrøm kirke 90 meter
100
2871
3172
3175
340
Stortorget 200 meter
335
360
St. Magnus plass 420 meter
335
360
Kjerulfs gate 430 meter
320
470
480
490

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler