facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sunndal Ungdomssenter (Kjellar'n)

Sunndal Ungdomssenter (Kjellar'n)

Info

Sunndal ungdomssenter, eller Kjellarn som det kalles på folkemunne, er plassen for deg som har begynt i 8. klasse og ut det året du fyller 18 år. Ungdomssenteret holder til i gamle Øra skole, Auragata 14.

Historie

I ungdomssenteret kan du danse i diskoteket, spille Guitar Hero eller andre PS3spill om du ønsker det, bli en reser i pingpong, surfe på nett eller bare henge sammen med venner og bekjente.

Kanskje trenger bandet ditt øvingslokale? Ungdomssenteret har ett, med slagverk og PA-anlegg tilgjengelig for sine medlemmer- helt gratis.

Sunndal ungdomssenter har en koselig kafé, med kioskvarer valgt ut av ungdommen selv. Og vaflene våre til 5 kroner plata- de hører hjemme i verdenstoppen! Og Kjellarn-toasten? Legendarisk! Prisene i kafeen for øvrig ligger litt under vanlig butikkpris.

Er det noe du savner på ungdomssenteret, et playstation spill, malingssaker eller noe annet du har lyst til fylle kveldene med - nøl ikke med å ta kontakt med de ansatte. Vi vil gjøre det vi kan for at ungdomssenteret til en hver tid skal være attraktivt for ungdommer flest.

Å være medlem på Sunndal ungdomssenter koster 100 kroner skoleåret. Da får du være med på det som skjer- helt gratis. Ved større arrangement, som for eksempel turer og julebord, tar vi en liten egenandel - så dekker klubbkassa resten.

Adresse: Auragata 14, 6600 Sunndalsøra
Telefonnummer: 48113149
By: Sunndalsøra
Rute: Auragata 14
Postnummer: 6600


Nærliggende lignende selskaper
Sioux Mc Sioux Mc 2 km Jævla bra kara
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler