facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sunnfjord Energi

Sunnfjord Energi

Info

Vi svarar på Facebook måndag-fredag kl. 9-15, seinast innan utgangen av neste arbeidsdag. Feil på straumnettet meldast til vakttelefon 57722340.

Historie

Sunnfjord Energi er ei lokal drivkraft i Sunnfjordregionen. Vi driv med utbygging og vedlikehald av samfunnskritisk infrastruktur som straumnett og fibernett, samt produksjon og sal av fornybar energi frå vasskraft.

Vår oppgave

Denne profilen vil bli brukt til å legge ut informasjon som vi meiner kan ha nytteverdi for deg som kunde. Ved større straumutfall vil informasjon kome her i tillegg til på heimesida vår. Følg oss ved å like og dele slik at du får denne informasjonen opp i feeden din.

Vi minner om at du ikkje bør dele personlege opplysingar her. Har du spørsmål rundt abonnementet ditt ser vi helst at du kontaktar kundesenteret vårt på telefon eller epost. For kontaktinformasjon og opningstider på kundesenteret sjå http://www.sunnfjordenergi.no/kundesenter/

Produkter

Fornybar energi

Adresse: Firdavegen 5, 6800 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 5772 2300
on.igrenedrojfnnus@tsop
By: Førde
Rute: Firdavegen 5
Postnummer: 6800



relaterte søk: sunnfjord energi nett, strømpris sunnfjord energi, sunnfjord energi pris, sunnfjord energi målaravlesing, sunnfjord energi vakttelefon, sunnfjord energi varmepumpe, sunnfjord energi nettleie, sunnfjord energi min side
Anmeldelser
Tar visst 6mnd+ for dei og ordne med entreprenør, lovar fiber innan ei viss tid men det kan man plusse på 6-12 mnd for dei som skal bestille. Ikkje sitter kundeservicen med noke spesielt kunnskap eller er dei noke spesielt behjelpelige. Ikkje tar dei kontakt når dei seie dei skal, ikkje gjir dei informasjon ved evt utsettelse på levering eller beskjed om nettet kommer til og vere nede.
Som strømleverandør er dei ikkje mykje å stole på. Det minste tegn til uvær inkludert litt meir regn enn normalt, så ryk strømmen. I området Ulltang og utover mot Askvoll har det gjennom fleire år vært ustabil strømforsyning ved slike høve, utan at dei har tatt tak i det.
Presterer å påstå at dei leverer høgfartsfiber men når ein opplever problemer med nett så kjem det unnskyldninga om "støy" fra andre apparat og rutera og at kanskje det funka å kjøpe seg ein superruter som dei kan fikse til deg. Med andre ord: Bur du i rekkehus eller i eit leilighetskompleks så kan ikkje Enivest levere det dei lova. Synd dei har monopol på slike tjenester.
Den absolutt verste kundeservicen eg nokon gong har opplevd! Kjøpte hus der det allerede var installert fiber. Eg var ikkje sikker på kven sine kablar det var, så eg ringer enivest og spør om det er deira. Nei, det var ikkje deira kablar får eg beskjed om. Eg ringer så eit anna selskap for å installere fiber, og får då beskjed av montøren at det er enivest sine kablar som var dratt inn. Dei har altså ikkje kontroll på kor dei har installert fiber.. Dette kosta meg 6000,- når det kunne kosta meg 300,-! Enivest har tydeligvis NULL kompetanse på det dei driver med. Kunne eg gitt dei 0 stjerner ville eg gjort det!
Ustabilt nett og useriøs vaktordning. Når det er konstante problemer med nettet er eneste komunikasjonen en telefonlogg som dei spiller av når dei er tilbake på jobb. Kun i Førde att det går ann å drfte eit foretak slik.
Her får du ikkje hjelp etter 18:00, vpn veit dei ikkje kva er for noko. Støy meg her og der. Det er ekstremt kor mykje støy det blir av å snakke med Enivest. Kabel har eg no 2 av. Rutere har eg fått 3-4 av..hastigheten og oppe tida er mykje beder på ein gammel Lada. Her må ting ytterlig forbedres. Damer vil dei ikkje snakke med, da oppfører de seg sterkt nedlatende.
dårligste kundeservicen eg noen gang har vært borti. styr unna!!
Utrolig dårlig kundetjeneste - vist muglig, prøve å bruke en annen leverandør!
Dårlig internett og uprofesjonell personell. Anbefaler til alle: "far away" fra enivest.
Inkompetente folk som jobber der. Enivest: Når dere betaler med bananer, da får dere apekatter...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sunnfjord Energi.

Førde energiselskap

åpningstider, plassering. Firdavegen 5 kart bykart, satellitt visning. Sunnfjord Energi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sunnfjord Energi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sunnfjord Energi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Farsund & Naustheller As Farsund & Naustheller As 213 meter Farsund & Naustheller AS er ei sjølvstendig bedrift i Førde som selger alle typar Ind...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler