facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sunnmørsbadet Fosnavåg AS

Sunnmørsbadet Fosnavåg AS
Adresse: Lisjebøvegen 10B, 6091 Fosnavåg, Norge
Telefonnummer: 70 08 05 70
Stat: Møre og Romsdal
Distrikt: Herøy
By: Fosnavåg
Rute: Lisjebøvegen
Husnummer: 10B
Postnummer: 6091


åpningstider

mandag: 06:30–08:30, 15:00–22:00
tirsdag: 15:00–22:00
onsdag: 10:00–18:00
torsdag: 06:30–08:30, 15:00–21:00
fredag: 15:00–21:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: 10:00–18:00

Anmeldelser
Fasilitetane og badeanlegg er kjempebra, men kommunikasjonen til publikum er dårleg. Både i sommar og idag haustferie har det ikkje vore mogleg å få brukt stupebretta i den tida som står på heimesida. Vi har sett fram til å reise hit i haustferien med mål om hopping frå 3 og 5 meter. Vi kom på eit tidspunkt der dette var mogleg, ifølge nettsida. Etter ein time måtte dei stenge fordi ein symjeklubb skulle trene. Dette sto det ingenting om nokon stad og personen i kassa kunne verken opningstidene eller opplyste om at tilgangen til annonserte fasilitetar var endra. I ei tid som no er det ikkje kvar dag ein tek seg råd til å reise til eit badeland. I det minste kunne de informere riktig, og helst prioritert born og familiar i haustferien.
Artig plass å ver, matservering, fleire basseng størrelsar, bølgemaskin, sklier i to forskjellige format.nnGode garderobeløsninger.nnFotoforbud inne så legger med utendørs bilde.
Kort om: Steambadstu, badstu, låsbare garderobeskap, stor vannsklie m tidtaking, bølgebasseng, malstraumsbasseng, barnebasseng, konkurransebasseng full lengde, lita vannsklie for barn, fontener m.m, kiosk m. mat inne i bassengområdet, boblebad ute ig inne. Stupetårn 5 meter, 3 meter m.svikt, 1 meter med svikt. Flott plass, anbefalast!
Kjekt å ha Sunnmørsbade å reise tilnBåde for gamle og unge.nVeldig bra der Ikkje er lov å ta bilder å legge ut på nettet.nDer er basseng for babyer, terapibasseng for stive kropper, du kan hoppe, svømme og ta sauna.nBølgebasseng for den som liker detnEller du kan prøve å gå i mot straumennDet er Ikkje lett..
Veldig bra Flott å ha noke slik i Fosnavåg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler