facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Supreme Roastworks

Supreme Roastworks
Adresse: Thorvald Meyersgate 18 , Oslo 0555, NO
Telefonnummer: 22 71 42 02
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyersgate 18
Postnummer: 0555


åpningstider

Mandag: 07:00-17:00
Tirsdag: 07:00-17:00
Onsdag: 07:00-17:00
Torsdag: 07:00-17:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00

Anmeldelser
Dette er mitt, og kontoret jeg jobber i sitt absolutt favoritt barista kaffen er fantastisk, uansett hva du foretrekker, utvalget er kjempegodt, servicen er utrolig, lokalet er lite men koselig med uteplasser og egentlig akkurat alt man trenger. Finnes ingen dårlige dager når jeg får kaffe herfra! De har noe utvalg i bakst og rundstykker men ekstra kos er det på fredager hvor de får inn noen ekstra gode bakevarer som gjør det ekstra kos å handle her tusen tusen takk til alle dere som gjør hver dag så koselig!
Utsøkt kaffe, deilig bakst og nydelige ansatte. Også er hunder velkomne inn
God kaffe, nydelige kanelsnurrer. Fine og rolige omgivelser hvis man vil sitte med PC de har lademuligheter/lese bok, men vær obs på at WiFi'en kan være litt svak. Kan derimot absolutt anbefale dette stedet.
Var bedre før. Blitt dyrt og ikke spes bra. Betalte 45kr for en tynn dagens kaffe som smakte sølevann. For mange hipstere og raringer som frekventerer stedet og.
Kjære Supreme! Oslos/Norges/Verdens beste kaffe! Lukten av Supremekaffe kan få det til å knyte seg i halsen min av gjenkjennelse hvis jeg ikke har vært der på en stund. Topp personale, upretensiøst ! og bare best helt enkelt. Supreme i mitt hjerte for alltid
Digg kaffe uten hvite snipper! Dette er din lokale kaffesjappe! Jeg er ikke en av de få, men registrerer folk som bare kommer inn og nikker til baristaen på n-te året og får sin daglige kaffefix. Sjefen har fått gullsløyfe for beste dressur innen bønneforedling, og vel fortjent! Min første anbefaling til alle som er i Oslo for første gang. Espresso av en annen verden!
Står utenfor at det er «verdens beste kaffe» - dagens kaffe er helt OK. Smaker ganske normalt spør du meg. Men liker å gå opp dit fra hjemmekontoret å kjøpe en kaffe av trivelig betjening med hipsterbart.
Nydelig kaffe!
Fantastisk kaffeopplevelse, en betaler litt ekstra men får en opplevelse verdt det doble tilbake. Både av selve kaffen og fra ansatte. Nydelig å kjøpe 250 gram med kaffebønner herfra som gave til en venn også.
Beste kaffebaren i byen. Og utsøkt kaffe de selger over disk. Hyggelig atmosfære og rask service!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Supreme Roastworks med offentlig transport


Sannergata 50 meter
21
33
FB5A
FB5B
Birkelunden 100 meter
11
12
18
Birkelunden 170 meter
11N
12N
30
Biermanns gate 290 meter
11N
12N
Biermanns gate 300 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Supreme Roastworks.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Thorvald Meyersgate 18 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Supreme Roastworks adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Supreme Roastworks. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Supreme Roastworks med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Sunt & Godt Sunt & Godt 0 meter
LiBe LiBe 136 meter
Liebling Liebling 158 meter
Tea Lounge Tea Lounge 236 meter
Cocoa Cocoa 241 meter
Lio's Café Bar Lio's Café Bar 295 meter
Oslovelo Oslovelo 297 meter
Hønse-Lovisas Hus Hønse-Lovisas Hus 328 meter
Espresso House Espresso House 370 meter
Månefisken Månefisken 377 meter
Pet Shop Girls Pet Shop Girls 377 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler