facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sushi Bar Solsiden

Sushi Bar Solsiden

Info

Sushi Bar på Nedre Elvehavn er en liten koselig restaurant med lav terskel. Her serveres ordentlig sushi, som tilbredes av erfarne sushikokker. Bestill fra vår meny eller plukk fra vår innholdsrike buffet - spis i restauranten eller ta med. Velkommen!

Historie

Her får du fantastisk mat og service i et lite, koselig og intimt lokale. Våre fantastiske kokker serverer mat av topp kvalitet.

Adresse: Innherredsveien 14 , Trondheim 7014, NO
Telefonnummer: 73 52 10 20
on.rabihsus@tsop
By: Trondheim
Rute: Innherredsveien 14
Postnummer: 7014


åpningstider

Tirsdag: 15:00-23:00
Onsdag: 15:00-23:00
Torsdag: 15:00-23:00
Fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: sushi bar heimdal, sushi bar take away meny, sushi bar torvet, sushi trondheim, sushi bar buffet, sushi buffet trondheim, sushi solsiden, beste sushi trondheim
Anmeldelser
Jeg tenker på sushi som noe med havet å gjøre. Slik det har blitt lignet dette mer på et besøk te Selbu, eller en bensinstasjon . Å legge seg etter Sa Brura skjønner jeg hvis det er kassa som gjelder, de fleste nodmenn er jo skeptiske på sjømat. Å få ris med farga majones det er ikke verdt besøket her . Må si vi ble skikkelig skuffa, for noen år siden var tempura scampiene her en flott sak, nå var de mer som en slakk pølse. Newer to come again !
Ble møtt av at servitøren glemte oss. Ventet 15-20 min uten å i det hele tatt bli spurt om drikke, gikk og oppsøkte dem til slutt. Sushien var for det meste smakløs og kjedelig, manglet jordbær helt i mango- og jorbærrullen. Suppen tom yam var god, men mild.
Før kunne man bestille vegansk buffet. Nå er det visst ikke slik lengre og det virket kanskje på holdningen til den som serverte oss at vi ikke var særlig ønsket der heller. Frister ikke igjen heller. Dessverre..
Fin atmosfære, men maten var virkelig skuffende. Vi drar dit som de første og blir møtt av plater fulle med sushi...og som forventet var de veldig tørre. Utrolig skuffende matopplevelse.
Veldig god sushi til en fornuftig pris. Jeg spiste buffeten, veldig fornøyd. Hadde også kyllingklubber, suppe og vårruller på buffeten da jeg var der, så er ikke kun sushi de serverer. Ville definitivt spist der igjen!
Helt grei sushi, buffeten er et lurt konsept. Ambefaler å være sulten og god å ikke ha så mange planer etter så du kan sitte å spise til du sprekker
Behagelig atmosfære. Ikke for shabby og ikke for snobbete. Sushi bar restaurantene har dessuten byens beste buffet!
Veldig bra og rimelig sushi-buffet, men litt trange lokaler. Det kan derfor bli noe kø ved buffeten.
Litt tørr ris. Lite utvalg på buffeten, dog god smak, men fatene sto tomme lenge.
Det var ikke særlig billig i forhold til andre sushibarer og det var heller lite påfyll på bufféen tiltross for lite kunder.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sushi Bar Solsiden.

Trondheim sushi

åpningstider, plassering. Innherredsveien 14 kart bykart, satellitt visning. Sushi Bar Solsiden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sushi Bar Solsiden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sushi Bar Solsiden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sushime Sushime 217 meter Sushime serverer tradisjonell sushi fra det beste av det japanske kjøkkenet, i tilleg...
Cowsea Restobar Cowsea Restobar 270 meter Ble litt oversett mens vi sto å ventet på å få sette oss,9 ganger gikk personalet fre...
Ya! Sushi Ya! Sushi 543 meter NB! PRISEN ER SATT OPP til over 350 kr noe jeg forstår såklart, men antall stjerner e...
Mong Sushi Take Away Mong Sushi Take Away 710 meter Mafia rull. Aner ikke hva som ellers finnes på menyen, men dette er en grunn for seg ...
Kyoto Kyoto 764 meter Kyoto brukte å være en av de beste i Trondheim, men i det siste har de tapt seg på bå...
Sushi Bar Torvet Sushi Bar Torvet 779 meter Helt grei sushi til en billig pris. Vi fikk ikke opplevd buffeten grunnet koronarestr...
Sushi Bar Ravnkloa Sushi Bar Ravnkloa 864 meter God service. Manglet noen biter men fikk nytt
Kimchi Sushi Kimchi Sushi 5 km Oversatt av Google God mat med en kokk som ser ut til å like håndverket sitt. Maten l...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler