facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sushi House Oppegård

Adresse: Sætreskogveien 4, 1415 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4793925566
By: Oslo
Rute: Sætreskogveien 4
Postnummer: 1415


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 14:00 - 21:00
Onsdag: 14:00 - 21:00
Torsdag: 14:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 14:00 - 21:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: Sushi House Ski meny, Sushi House meny, Sushi Oppegård, Sushi Greverud senter, Sushi House Storo, Sushi House Hønefoss, Sushi House Tromsø, Dinh Sushi Hønefoss
Anmeldelser
Veldig god service pluss standard sushi og spesielle varme måltider
Litt trangt med parkering, men det gjør ingenting når de har en så utrolig god sushi. De har også veldig gode vårruller, spesielt de vegetariske. Har ikke bestilt andre retter som de tilbyr, men er nok noe jeg kommer til å prøve ut snart. Mye å velge mellom og til god pris. Verdt pengene.
Maten tok 20min lengre enn forventet å lage, og for å gjøre opp for det fikk jeg noen ekstra biter sushi. Dette er bra kundeservice! Meget god sushi også.
Jeg har ikke spist sushi her, men varme retter. Jeg har vært fornøyd hver gang. De har gode priser, og bra mat til disse prisene. Jeg har vært flere andre steder hvor de selger asiatisk mat til lignende priser, men mye lavere kvalitet. Det gjelder forsåvidt ikke de to nabo-restaurantene i dette området. Jeg ønsker dette stedet lykke til videre, og håper at gjestene strømmer på, slik at de klarer seg, og at jeg kan fortsette å kjøpe mat her i fremtiden.
Hei, vi kom fra Tusenfryd og er her fra Vestlandet Haugesund påtur noen dager. Vi ringte her siden det var nærmest og hadde god rating. Vi bestilte familie talerken. 60 biter til 579,- Særdeles fornøyd med maten. Dette er jo ei take Sway sjappe. Så vi stoppet på rasteplass og spiste i flott kveld sol. VÆR. Anbefaler denne sjappa på det varmeste.
Surra innom i går. Plukka med oss et brett sashimi og ett brett nigiri. Dette var helt supert. Til og med tunfisken som hos andre kan være i kategorien tvilsom var helt herlig. Helt OK pris, levering på 20 min. Perfekt. Vi kommer tilbake :
Sannsynligvis Oppegårds beste sushi-sted, gode priser samt meget hyggelig betjening Kommer alltid tilbake hit
Nydelig mat, gode priser. Oppegårds beste sushi-sted. Bestiller alltid her!!
Sushien er ikke i verdensklasse, men det forventer man ikke. Den er heeeeelt innafor og mere til for en fast food sjappe. God mat, serviceinnstilt personale og veldig god verdi for pengene!
Fantastisk bra sushi. Stort utvalg og god smak. Kan absolutt anbefale. Eierne er også veldig hyggelige og service-innstilte!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sushi House Oppegård.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Sætreskogveien 4 kart bykart, satellitt visning. Sushi House Oppegård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sushi House Oppegård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sushi House Oppegård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
بازار سارة saras bazar بازار سارة saras bazar 2 km Arkitektonisk spennende kombinasjon av gammelt og nytt. Men innholdsmessig trist, bar...
Vevelstad Vevelstad 2 km Dette må bare være togstasjonen jeg noen sinne har vært på. Toppkarakter!
Symrebu Illumeri Symrebu Illumeri 2 km Vi tar foto, skriver, tegner og maler Så fint å dele felles interesser og å samarbeid...
Myrvoll Myrvoll 2 km Myrvoll – kolejowy przystanek osobowy w Myrvoll, w regionie Akershus w Norwegii, jest...
Trollskogen Barnehage Trollskogen Barnehage 3 km Bjørndals beste barnehage
Sofiemyrtoppen Skole Avdeling Sofiemyråsen Sofiemyrtoppen Skole Avdeling Sofiemyråsen 3 km Bæsj overalt dårlig vasking
Frikirkelig Barne- Og Ungdomsunion Frikirkelig Barne- Og Ungdomsunion 3 km Oversatt av Google Å bli kjent med Norge er en fantastisk opplevelse Original Conhec...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler