facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svanholm gravferd Melhus

Info

Svanholm gravferd Melhus er behjelpelig med praktisk støtte, råd og gjennomføring av begravelser i Melhus kommune

Historie

Hos oss får du praktisk hjelp og støtte. Du kan selv finne svar på mange spørsmål her på sidene våre, og du kan selv ta hånd om mange ting knyttet til gravferden. Men vi kan også gjøre det for deg.

Vi veileder deg. Vi går gjennom nødvendige formaliteter, forteller deg om ulike seremoniformer og minner deg om tidsfrister. Vi kan foreslå seremonielt innhold. Vi gir deg lydspor å lytte til så du kan velge musikk. Vi oppretter minneside så dere kan dele minner på nett. Vi spør deg om hvordan det går.

Vi går sammen med deg – gjennom alle formaliteter, gjennom samtale, inn i forberedelsene til den endelige avskjeden – inn i selve minnehøytiden, og helt frem til gravferden er over. Måtte vårt arbeid styrke deg.

Adresse: Melhusvegen 505 (Thorabygget), 7224 Melhus
Telefonnummer: 72872200
By: Melhus
Rute: Melhusvegen 505 (Thorabygget)
Postnummer: 7224


Nærliggende lignende selskaper
Melhus Blomsterhandel As Melhus Blomsterhandel As 320 meter Hva er dette? Ser ikke ut som bildet akurat.. Stusselig. Mangler noen elementer også....
Vigdal Begravelsesbyrå a/s Vigdal Begravelsesbyrå a/s 507 meter Begravelsesbyrå Etablert 1922
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler