facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svea Fyrverkeri Svinesundparken

Svea Fyrverkeri Svinesundparken

Info

Torsdag 27.12 åpent 10-19
Fredag 28.12 åpent 10-19
Lørdag 29.12 åpent 9-20
Søndag 30.12 stengt
Mandag 31.12 åpent 9-16




"Svea Fyrverkerier AS ble grunnlagt 1997. Siden den gang har vi gjennomgått enorme forandringer og gått fra å være en liten og spenstig aktør, til i dag å være klart markedsledende på det skandinaviske fyrverkerimarkedet med landsdekkende salgsnett i Norge og Sverige.Vi har Norges største og beste fyrverkerilager, vi har Norges beste og mest informative internettside for fyrverkeri, vi har et landsdekkende forhandlernett med utsalgssteder i nesten hver eneste kommune og vi har en produktkatalog smekkfull av testvinnere. Kanskje er den foreløpige kronen på verket vår Guinness-verdensrekord «Worlds Largest Fireworks Display», som vi satt 29.11.2014."
Adresse: Dikeveien 31-33, 1661 Rolvsøy
Telefonnummer: 48067033
By: Rolvsøy
Rute: Dikeveien 31-33
Postnummer: 1661



relaterte søk: Fyrverkeri Sverige, Fyrverkeri Oslo, Pinneraketter Sverige, Svea Finans
Nærliggende lignende selskaper
Shell Råbekken Shell Råbekken 1 km Gode rekebaguetter trekker opp. Hjemmekoselig med sittegruppe. Hyggelig betjening. Li...
Hå Byggteknikk As Hå Byggteknikk As 2 km Kontroll av fukt, sporing av luftlekkasjer, og termografering i byggeprosessen.
Anmeldelser
Fyrverkeriets historie Å more seg med smellere er en gammel tradisjon som har dype røtter i den kinesiske folkesjela. Man benyttet seg av frisk bambus som man kastet på et bål og dette medførte at luften inne i rørene utvidet seg av varmen og rørene splintredes med et smell. Derav det kinesiske navnet på smellere “Baozhu” bristende bambus. Dette var lenge før kruttet gav mulighet til pyrotekniske smell.Fyrverkerieffekter Fra flammebukett til peon Et sammensatt vakkert fyrverkeri består av en rekke forskjellige effekter i forskjellige farger. For å lese om hva det er som skaper de forskjellige effektene, kan du sjekke ut siden kjemien bak effektene.
Veldig fornøyd med Svea. Slår alle merkene i Bergen og omegn. Prøver alltid litt fra de forskjellige for å teste ut hva som er best i og Svea er de som kommer ut med best resultater vært bidige år. Kanskje derfor det er hos dere jeg svir av 10-15k vært år hos. Stå på med den gode jobben deres!
Hyggelig og entusiastisk selger. Brukte dobbelt av hva jeg tenkte, bra jobba
Det beste og lengstvarende fyrverkeriet tatt pris i betraktning.
Selger dere fyr nå eller stengt
Norges beste fyrverkeri! Dyktig og hyggelig betjening
Knall fyrverkeri!
Oversatt av Google Fantastisk opplevelse under fyrverkerikjøpet i dag. Personalet var svært vennlige og hjalp meg med kjøpet. De har en stor skjerm/tv hvor du kan se demoen av bildene, var nyttig. Original Fantastic experience during the fireworks purchase today. Staff were extremely cordial and assisted me with the purchase. They have a big screen/tv where you can see the demo of the shots, was helpful.
Oversatt av Google Flink Original Good
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler