facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sveastranda Camping

Sveastranda Camping

Info

Campingplass med sentral beliggenhet ved Mjøsa. Hytteutleie. Leiligheter. Helårsåpent. Fine plasser for turister ned til Mjøsa. Butikk om sommeren.

Historie

Koselig campingplass med fin beliggenhet ved Mjøsa. Godt utgangspunkt for turer til Lillehammer, Hamar og Gjøvik. 33 hytter og 2 moderne leiligheter. Stort turistområde med plass til 100-150 campingvogner, telt og bobiler ned til Mjøsa. Gratis internet tilgang på store deler av campingplassen. Stor lekeplass med blant annet stort klatretårn, trampoliner, karuseller og husker. Fint turområde med merkede stier i tilknytning til campingplassen.

Vår oppgave

Å skape gode ferieminner for hele familien.

Produkter

Utleie av hytter, leiligheter, plasser til bobiler, campingvogner og telt. Butikk i sommersesongen. Utleie av båter.



"Sveastranda Camping ligger idyllisk til ved Mjøsa og er en 4-stjerners campingplass som holder åpent hele året. Beliggenheten er sentral mellom Mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar."
Adresse: Stokkevegen 147,, 2825 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61 18 15 29
on.adnartsaevs@nojspeser
By: Gjøvik
Rute: Stokkevegen 147,
Postnummer: 2825


åpningstider

Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 09:00 - 22:00
Fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00


relaterte søk: sveastranda camping kart, camping gjøvik, sveastranda camping telt, furuodden camping, camping ved mjøsa, steinvik camping, biristrand camping, hekshusstranda camping
Anmeldelser
Vært stamgjest drop-in/bestilt plass på Sveastranda i noen år - alltid med campingvogn sammen med familie og venner. Denne anmeldelsen er altså mest aktuell for campingvogn på drop-in el. bestilt plass, og i noe mindre grad for bobiler og for hyttene/leilighetene. Vi har vanligvis 2-4 besøk pr år med varighet fra 3-5 døgn. Sveastranda har i alle år vært et meget trivelig sted med en dyktig og serviceinnstilt betjening. Både ansatte og eiere har flere ganger bistått utover det man forventet, og alltid med et smil. Plassen i seg selv er meget fin og vedlikeholdt og med høy standard på oppstillingsplasser, samt kjempefine bade- og lekemuligheter. Sanitæranlegg av varierende grad og alder, men flesteparten er nye/nyoppussede og alltid rene og pene. Alltid godt vanntrykk og varmt vann. Nærområdet tilbyr fine turmuligheter - både til lands og til vann båter, tråbåter, og SUP-brett kan leies på plassen. Utover dette bør man ta bilen fatt, men da åpnes straks et stort antall muligheter. Nærmeste tettsted er Gjøvik med alle de tilbud man kan forvente av en middels by i Norge. Prisnivået er noe over middels, men som man kan forvente av en slik plass med denne standarden. Man blir verken positivt eller negativt overrasket. Alt i alt er Sveastranda meget høyt på listen vår over favoritt-campingplasser. Plassen ivaretas og utvikles stadig, og hvert år har det blitt utført tiltak som gjør stedet litt bedre enn året før - enten det er utbedring/utvidelse av plasser, el.anlegg, sanitæranlegg, eller tilbudet generelt matservering, utleieutstyr, etc. Om det er dette eller noe annet som er årsak, så er i hvert fall også atmosfæren blant gjestene meget god - og vi opplever stort sett utelukkende god stemning og trivelige bekjentskaper når vi er der. Sveastranda anbefales på det sterkeste av meg og min familie - og vi gleder oss alltid til neste besøk! Tips: Som på campingplasser ellers bør man være på vakt mot jordfeil, samt unngå oppstillingsplasser som ligger "nedsunket" i terrenget da disse kan få noe vannansamling tror disse løpende utbedres. Plassene B17-30 har nærhet til vann og strand, plassene A1-A10 har meget enkel adkomst og nærhet til sanitæranlegg, mens alle C-plassene har sentral beliggenhet ift både badeplass, lekeapparat, sanitæranlegg, resepsjon, og en liten butikk med det mest nødvendige.
Var der på helgetur med campingvogn. Hyggelige folk og rolig atmosfære. Rene og fine sanitæranlegg. Fine oppstillingsplasser, med plass til både vogn og bil. Vi kommer gjerne tilbake. Hilsen Mona og Harald
Fin campingplass ved Mjøsa. Vi bodde på teltplass. God plass uten trengsel. Hekk/trær gav en fin inndeling mellom plassene. Mye nyoppussende toalett/dusjer. Mye å gjøre for barna så fremt været er ok.
Vi har vært ei helg på Sveastranda. Utrolig fin campingplass. Selv om campingplassen var fullbooket var det til en hver tid rent og ryddig på hele plassen inkl servicehuset. vi med hund fant det inngjerdede hundeområdet på kanten av campingplassen veldig bra. vi kunne la hunden vår løpe fritt og leke med ham. Minigolfbanen var også veldig bra og som vi kunne se ble lekeplassen mye brukt. Hvis turen kommer til å gå til eller forbi Mjøsa en gang til har vi allerede bestemt oss for å dra tilbake hit.
Flott beliggenhet. Ren og koselig hytte, hyggelig betjening. :-Rom: 5/5
ANBEFALES! Ryddig fin plass ikke noe tull med strøm til vogn, eget områder for oss med stor vogn god plass. Reine sanitær anlegg enkelt med dusj kort får ikke 5 pga dyr ekkel ferdig pizza, 498 for to store med rømmedressing, da bør det være standard som peppes sin pizza eller av de andre store pizza kjedene, men det er kun pizzaen som var skuffende. Anbefales for barnefamilier, ca 1 time til hunderfossen og lilleputthammer under en time til lillehammer og gjøvik å hamar vil jeg tro. Skal nok dit igjen.
Hyggelig betjening, service innstilt. Rene toaletterog fine fasiliteter, så lenge vi gjestene rydder etter seg. Fine oppstillingsplasser, fint tilrettelagt for bading og vann aktiviteter. Boss kunne vært litt nærmere og kanskje flere plasser.. Men heilt tipp topp anlegg, all honnør til personale her.
En fantastisk campingplass! Vi har prøvd ut de fleste hyttene og vært der med campingvogn, og alt har vært helt topp. De har en perfekt butikk for småglemske småbarnsforeldre. De reneste servicehusene vi noen gang har brukt. Resturanten er også å anbefale. Og alle ansatte møter deg med ett smil. Så kort oppsummert er Sveastranda Camping ett lite ferieparadis!
Denne plassen vil jeg tilbake til Vi var så heldige med været og fikk utnytta vårt døgn her, med alle fasiliteter absolutt å anbefale!
Fin campingplass med grei plass til barna og veldig greit med matsalg rett i nærheten.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sveastranda Camping med offentlig transport


Redalen 340 meter
102
410
411
412
413
414
416
417
423
Stokke bru 350 meter
410
411
412
413
414
416
423
Redalen sentrum sør 350 meter
410
411
412
413
416
417

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sveastranda Camping.

Gjøvik reiseselskap

åpningstider, plassering. Stokkevegen 147, gjøvik bobilparkering kart bykart, satellitt visning. Sveastranda Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sveastranda Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sveastranda Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gjøvik Marina Bobilparkering Gjøvik Marina Bobilparkering 10 km For bobil parkering.
Tonga Travel Tonga Travel 11 km Sebastien Blanc og Leif Anders Wentzel står bak Tonga Travel, som har base på Gjøvik...
Furuodden Camping Furuodden Camping 19 km Flott plass, utrolig rent og pent. Stille og rolig plass med fin utsikt over Mjøsa. V...
Furuodden Furuodden 19 km Kjempeflott camping, med veldig trivelige drivere. Gullerent på servicebygget og tømm...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler