facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sveberg Danseklubb

Sveberg Danseklubb

Info

Sveberg Danseklubb er en ideell danseklubb med ulike dansekurs for barn, ungdom og voksne. Kurslokalene er på Sveberg Grendahus / Sveberghallen.

Historie

Sveberg Danseklubb er en ideell danseklubb som skal være et tilbud til alle danseglade i Malvik kommune. Klubben skal bidra til å øke dansens utbredelse, samt skape et godt og positiv dansemiljø, både innenfor og utenfor klubben. Dette formålet ivaretaes igjennom kurs, dansekvelder og andre arrangement.

Klubben skal arbeide for å få barn og ungdom til å interessere seg for dans og de gleder den gir– i et rusfritt miljø. Klubben skal primært drive med dans som hygge og sosial aktivitet samt breddeidrett.

Etikett

Sveberg Danseklubb startet opp høsten 2011 med ulike dansekurs for barn og voksne i Malvik kommune. Med 3 fulle parti ble Sveberg Grendahus nesten for lite til å ta imot alle som vil lære å danse HipHop, Jazz og Swing.
Høsten 2012 utvidet klubben med flere kursdager og med flere instruktører. Kurstilbudet ble utvidet med flere klasser og nivåer. Dansetilbudet nå dekker behovet både for unge og gamle, nybegynnere og de som har danset litt fra før. Et variert tilbud som skal være spennende og ikke minst være motiverende.

Kurslokalene er i Sveberg Grendahus i den nye idretts hallen på Sveberg. I tillegg benyttes også skolens musikk rom som har speil på alle vegger til enkelte partier.

Klubbens offisielle kursdager er mandager og onsdager. Klubbkveldene blir annonsert fortløpende etter kursstart og info vil bli sendt ut til alle medlemmer samt lagt ut på hjemmesiden.

Adresse: Sveberg Grendahus, 7550 Hommelvik, Sor-Trondelag, Norway
Telefonnummer: 48198569
By: Hommelvik
Rute: Sveberg Grendahus
Postnummer: 7550


Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sveberg Danseklubb med offentlig transport


Svebergsvegen 320 meter
206
86
Bjørnmyra 400 meter
206
86
Sveberg skole 410 meter
205
206
Bjørnmyra rundkjøring 440 meter
206
Sveberghallen 490 meter
206
86

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler