facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sveberg Dyrehospital

Sveberg Dyrehospital

Info

Sveberg Dyrehospital holder til i Malvik kommune med kort avstand både til Trondheim og Stjørdal.

Historie

Vi er et topp moderne dyrehospital med utstyr og kompetanse til å utføre det aller meste av behandling og kirurgi for hund og katt og andre smådyr. Vi har også en velutstyrt rehabiliteringsavdeling. For mer info om klinikken og oss som jobber her kan dere ta en titt på vår hjemmeside.

Adresse: Stavsjøvegen 21, 7550 Malvik
Telefonnummer: 72606050
on.latipsoherydgrebevs@tsop
By: Malvik
Rute: Stavsjøvegen 21
Postnummer: 7550


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 15:00


relaterte søk: sveberg dyrehospital priser, strinda smådyrklinikk, sveberg dyrehospital åpningstider, dyreklinikk trøndelag, ranheim dyreklinikk, dyreklinikk trondheim priser, stjørdal dyreklinikk, dyrlege trondheim
Nærliggende lignende selskaper
Lukas Stiftelsen Lukas Stiftelsen 5 km 1 stjerne for å ha stengt privat leie av Terapibasseng
Betania Malvik Betania Malvik 5 km 1 stjerne for å ha stengt privat leie av Terapibasseng
Jordmortjenesten i Malvik kommune Jordmortjenesten i Malvik kommune 7 km Velkommen til jordmortjenesten i Malvik. Besøk oss på Vikhammer helsestasjon, eller r...
Anmeldelser
Kan være litt stive på pris og de fleste veterinærer der ser ikke ut til å ha peiling på litt mer eksotiske dyr som marsvin. Måtte avlive et marsvin pga kjempe dårlig oppfølging av veterinær etter operasjon. Skal du til sveberg og trenger helsehjelp til gnagere spør etter Marianne, hun er den eneste som ser ut til å ha kompetanse når det gjelder smådyr.
Første gang var helt greit. Mye informasjon for oss som ble glemt. Utrolig dumt de ikke har faktura om man vil ta det gjennom firmaet. Der mistet de en god kunde.
Flott service, meget faglige dyktige veterinærer.
Verdens fineste var i de beste hender på sveberg og vi kan varmt anbefale dem
Dyrehospitalet har rehabilitering tjeneste med bl.a vanntredemølle, laser, fysioterapi. Dyrehospitalet har også en meget dyktig dyrlege med kiropraktikk som tilleggsutdannelse. Trivelige og dyktige ansatte.
Flinke, tålmodige pleiere og veterinærer, de firbeinte er alltid tatt godt vare på- og man blir også godt ivaretatt som eier. Behjelpelig med det aller meste, og strekker seg langt for å møte det behovet en har. Anbefales på det sterkeste.
Hyggelige veterinærer. Ikke alltid like servicevennlige opplyste de som sitter i "resepsjonen" Dårlige på å holde på klokkeslett.
Time til katt for tanntrekk ble mye dyrere enn avtalt på forhånd. Undersøkte pris hos flere klinikker og Sveberg kom billigst ut, men sluttsummen ble mye høyere! Fikk anbefalt Sveberg av ei som bruker dem mye og hun var sjokkert over prisen jeg måtte betale. Hun har vært der med kompliserte tanntrekk til flere av sine katter og betalt bare halve prisen. Flinke og hyggelige pleiere, men daglig leder er arrogant og ikke kundevennlig. Anbefaler derfor ikke Sveberg, men bruk heller klinikker som har fastpris!
Hyggelig betjening,rask og god service, flink og troverdig vetrinær
Pris hindrer 5 stjerner
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sveberg Dyrehospital med offentlig transport


Svebergkrysset 230 meter
205
206
311
430
86
Malvik senter 290 meter
206
86
Sveberg skole 470 meter
205
206

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler