facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svelvikportalen.no

Info

Svelvikportalen.no

Historie

Samlende og positiv
Svelvikportalen.no skal være en uavhengig og samlende nettside for Svelvik. Vi skal fokusere på omdømme og vekst, positivitet og lokalpatriotisme. Vi ønsker å være en solid markedsføringskanal både for kommune og næring i Svelvik, både lokalt, regionalt og nasjonalt.

På portalen skal du finne alt om friluftsliv og aktiviteter i Svelvik, slik at du lett kan finne ut hva du eller barna dine vil fylle fritiden med. Her skal du finne åpningstider og kontaktinformasjon til den flotte handelsstanden vår, kontaktinformasjon til håndverkere av alle slag. Vi ønsker å vise frem den flotte historien til Svelvik og det store miljøet for kunst og kultur. Vi har flotte albumer som virkelig fanger sjarmen ved å bo her vi bor.

Vi skal vise alt hva vi har, til dem som er på besøk, til dem som kanskje vil flytte hit, og ikke minst selv bli oppmerksomme på hvor heldige vi er som bor i Svelvik.

Det har vært et langt lerret å bleke, men 1. juni 2012 lanserte vi endelig Svelvikportalen.no. Da hadde vi allerede over 500 følgere på Facebooksiden vår.

"Det finner du på Svelvikportalen"
Det er vår visjon. Ved lansering er siden ikke komplett, men det jobbes kontinuerlig med innhold, og vi er også avhengig av publikums hjelp til å samle informasjon og bilder fra alle hjørnene av kommunen vår. Målet er at dersom noen ønsker et bestemt innhold, så skal vi gjøre vårt ytterste for å tilby den informasjonen på siden vår. Si i fra til oss!

Drift
Svelvikportalen.no er frem til 1. juni 2012 laget på dugnad av Gunn Beate Reinton Rulnes, med uvurderlig hjelp fra gode venner. Svelvik kommune og Svelvik næringsråd har vært pådrivere for at prosjektet skal komme i havn.
For å kunne drifte siden, bidrar butikkene, andre næringer, Svelvik kommune, lag og organisasjoner og håndverkere med annonsering og en årlig sum for presentasjonene under temasidene. Slik kan vi opprettholde en levende, god og oppdatert side, med en liten prosentstilling til webansvarlig.

Tips oss!
Vi ønsker å holde oss oppdaterte på det som rører seg i byen. Vi er avhengige av tips og innspill fra brukerne, fra lag og organisasjoner og fra næringene i byen. Vi ønsker å bygge opp et solid kontaktnettverk, slik at informasjonsflyten går lett. Har du egen bedrift, eller vet om ting som rører seg i byen? Er du kontaktperson for lag, foreninger eller organisasjoner i byen? Send oss en mail på [email protected], så får vi et godt samarbeidsnettverk og en fullstendig katalog over alt som rører seg ved Svelvikstrømmen. Sammen synes vi mer.

Vekst og trivsel
Det er viktig for Svelvik, for vekst og tilflytting, for vår egen trivsel, at vi som bor her snakker positivt om Svelvik. Stolte svelvikinger kan gjøre mye godt. Og søker folk på "Svelvik" på google, skal de komme hit. Folk flest bruker i dag internett som informasjonskanal, særlig de som vurderer å flytte hit.

Svelvikportalen frister, informerer og underholder. Dette er ikke kun en næringsside, men en samlende, oppdatert, levende og lokaloptimistisk portal som skal vise Svelvik fra sin beste side. Og her skal du kjapt kunne finne frem svar på det du lurer på.

Om Svelvikportalen.no kan være et lite bidrag til omdømmebygging, og økt handel og aktivitet i Svelvik, skal vi være fornøyde.

Svelvikportalen.no er utviklet av frilansjournalist og kommunikasjonsrådgiver Gunn Beate Reinton Rulnes, og portalen driftes av henne.

Svelvikportalen.no er et nettprosjekt lansert i juni 2012. Denne facebooksiden knyttes tett opp til nettsiden.

I kjølvannet av den fantastiske bølgen av optimisme etter Den Gode Hensigts første initiativ i Svelvik, kom inspirasjonen til Svelvikportalen.no.

Adresse: Sverstadveien 11, 3060 Svelvik, Norway
By: Svelvik
Rute: Sverstadveien 11
Postnummer: 3060


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Svelvikportalen.no.

Svelvik fellesskap

åpningstider, plassering. Sverstadveien 11 svelvik by kart bykart, satellitt visning. Svelvikportalen.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Svelvikportalen.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Svelvikportalen.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Svelvik, Norway Svelvik, Norway 621 meter Svelvik is a town and municipality in Vestfold county, Norway. The administrative cen...
Svelvik Frivilligsentral Svelvik Frivilligsentral 713 meter Frivilligsentralen i Svelvik består av engasjerte, frivillige medarbeidere som gjør e...
Nesbygda Nesbygda 4 km Nesbygda is een plaats in de Noorse gemeente Svelvik, provincie Vestfold. Nesbygda te...
Nesbygda Nesbygda 5 km Nesbygda er et tettsted i Svelvik kommune i Vestfold. Tettstedet har innbyggere per 1...
Nesbygda Nesbygda 5 km Nesbygda este o localitate din comuna Svelvik și Drammen, provincia Vestfold, Norvegi...
Nesbygda Nesbygda 5 km Nesbygda is a village in the municipality of Svelvik, Norway, located north of the Sv...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler