facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sverre Haga AS Bussreiser

Sverre Haga AS Bussreiser

Info

Sverre Haga Bussreiser er en busstur spesialist og turoperatør som produserer egne bussreiser i Norge, Skandinavia og Europa.

Historie

Med over 30 års erfaring i turbussbransjen - Norge på langs og Europa på kryss og tvers. Fritt spillerom for nye tankeganger og blomstrende idèskapning. Alt sammen med denne ene klare målsetning: Alltid å komme passasjerene og gjestene best mulig i møte. Det er dette som er det nye selskapet Sverre Haga AS i et nøtteskall.



"Sverre Haga Bussreiser kjører Norge på langs og Europa på kryss og tvers med små og store grupper og reisende. Vår målsetting er at en tur med Sverre Haga Bussreiser skal by på en blanding av spennende opplevelser og «det lille ekstra», som gir deg som gjest, hyggelige overraskelser underveis.Som turoperatør kan vi tilby en mengde spennende reiser til mange populære destinasjoner, enten du velger å kjøre med oss i din ferie, eller trenger et avbrekk i hverdagen eller skal på tur med dine kollegaer."
Adresse: Hommersåkveien 250, 4311 Hommersåk
Telefonnummer: 51 68 95 55
on.ssubagah@tsop
By: Hommersåk
Rute: Hommersåkveien 250
Postnummer: 4311


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bussturer fra stavanger, bussreiser 2018, bussturer til utlandet, finnøy buss, bussturer fra haugesund, sørvest bussreiser, haga buss kristiansand, bussturer til sverige
Anmeldelser
Beste busselskapet
Fantastisk!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Sverre Haga AS Bussreiser med offentlig transport


Fatland 460 meter
21
45
N96
X49

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler