facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svingen Pizzeria

Svingen Pizzeria

Info

Svingen Pizza er et sted hvor du kan nyte god mat og personlig service i hyggelige omgivelser.

Adresse: Kleppeveien 107, 5300 Askøy
Telefonnummer: 56142700
By: Askøy
Rute: Kleppeveien 107
Postnummer: 5300


åpningstider

Mandag: 13:00 - 23:00
Tirsdag: 13:00 - 23:00
Onsdag: 13:00 - 23:00
Torsdag: 13:00 - 23:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: florvåg pizza, take away askøy, svingen kebab og pizza laksevåg laksevåg, fromritoppen pizzeria, daniel rullekebab meny, mami pizzeria, fromreide pizza, kebab bergen
Anmeldelser
Over forventinger. Liten pizza var stor, veldig godt og sprø. Mexikansk biffmix var helt fantastisk, det var så mye biff at det var vanskelig å spise alt. Beste mat på Askøy?Mat: 5/5
Bestilte kyllingkebab med levering hjem. Maten kom som angitt, etter 45 minutter, men den var også blitt kald innen den tid. Desverre fikk jeg en dårlig opplevelse bare etter 2-3 tygg, og 1 time etter jeg hadde spist disse 2-3 tyggene måtte jeg løpe på toalettet og kaste opp. Har spydd i hele natt, og det er ingen tvil om at dette er snakk om matforgiftning! Skal aldri mer bestille noen ting her fra igjen!!
Maten er alltid lik god og blir raskt ferdig. Er alltid det første stedet som kommer opp i hodet når jeg har lyst å bestille mat. Barnevennlighet: God barnevennlighet Parkering: 20 Tilgjengelighet med rullestol: Er en fin rampe opp til inngangen.
Kan trygt si at denne Svingen er tidenes DÅRLIGSTE restaurant, har gjentatte ganger blitt møtt av en frekkhet som ikke kan sammenlignes med noe annet hver gang jeg ringer til de, og når jeg drar ned for å hente maten er det ikke mulig å spørre han i kassen om noe uten at han blir krenket og skal skjelle deg ut. Maten var i tillegg servert nærmest rå, pizzaen var svært deigete og man kunne kjenne og se på den at den ikke var i nærheten av ferdig. Kommer aldri mer til å kjøpe noe der, kommer også til å spre ordet om svingens mange dårlige opplevelser.
Bestilte 5 kebaber, ringte en time etter da hadde de akkurat kjørt. Ringte ca 40 min etter da var dem enda ikke kommet. 2 timer etter kom maten, men da var den kald og sjåfør beklagde seg heller ikke. Fikk rabatt på frakt men når maten er kald funker det dessverre ikke:
Hårreisende dårlig service! Bestilte 2 pizzaer, men når jeg kom for å hente var de ikke klare. De sa den var rett rundt hjørne. Pizzaen kom 20 min etter den skulle vært klar til henting. Når jeg påpekte at det var noe lenge å vente på to pizza som skulle vært klar for 20 min siden var det ingen beklagelse eller ydmykhet, bare at de hadde fått varer denne dagen så det var noe man bare måtte regne med.
Dårligere kundeservice skal man lete lenge etter. Det første som møter deg i telefonen og i kassen er en som tydeligvis hater jobben sin
God pizza, men svært dårlig kundeservice. Har spist Svingen Pizza i mangeår og anbefalt den enda mer. Gårsdagens ekspeditør som står i kassen samt ansvarlig for telefonen er frekk og lite service innstilt. Det skal sies at vedkommende som stod i kassen er svært ung Antatt alder: 18-20år. God service til kunder og besøkende skal være en del av opplæringen til alle som jobber i service bransjen. Her har Svingen Pizzeria en jobb og gjøre.. Svingen Pizza får to stjerner av meg da pizzaen jeg bestilte, falt i smak.
Meste av maten er helt ok, men desverre har de elendig kundebehandling.. Utrolig uprofesjonell måte de snakker, og henvender seg til kundene på. Tull med bestillingene der er en gjenganger. Der den enten har blitt glemt, får helt feil mat eller får for lite av noe. Dessuten er leveringstiden deres helt latterlig, med over 2 timer venting.
Bestilte 2 pizza, og da jeg skulle hente pizzaene i kassen var ekspeditøren lite serviceinnstilt og det virket generelt som han var sur. Da han gikk bak for å hente pizzaene, så kom han tilbake og sa de ikke var ferdig, da spurte jeg hvor lenge sånn ca det var til de var ferdig, også svarer han med en frekk «du får spørre ovnen». Pizzaene falt heller ikke i smak ettersom at det var lite fyll, samt at de var understekt. Siste gangen jeg kjøper noe herfra igjen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Svingen Pizzeria med offentlig transport


Øvre Kleppe Rossvoll 110 meter
493
495
Øvre Kleppetoppen 130 meter
493
495
Øvre Kleppe Karisvingen 310 meter
493
Øvre Kleppe Heimli 310 meter
495
Torvgarden 370 meter
480
493
495
496
497
499

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler