facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svinvik Gard

"Opplev smaken av fjell og fjord – i hjertet av TrollheimenPå Svinvik Gard er råvarene plukket, fisket og ystet rett utenfor døra, og som gjest kan du selv følge med når dagens meny tilberedes med kunnskap og kjærlighet på den store steinovnen. Eller du kan la blikket vandre til de hundre år gamle fjøsveggene. Hver tømmerstokk forteller sin historie fra tider hvor griser, kyr og sauer holdt til her – i det som nå er sjarmerende og moderne restaurant.Velkommen til en matopplevelse litt utenom det vanlige.Vi holder åpent Mandag til Lørdag på bestilling. Bord må bestilles to dager i forkant."
Adresse: 823 Todals Vegen, 6640 Surnadal
Telefonnummer: +4795934992
By: Surnadal
Rute: 823 Todals Vegen
Postnummer: 6640



relaterte søk: Svinvik Gard overnatting
Nærliggende lignende selskaper
Johansen Conditori Surnadal Johansen Conditori Surnadal 14 km Litt for rå og bløte bakervarer. Blir da kvalmende så bruk litt mer elkraft så blir ...
China Restaurant Surnadal China Restaurant Surnadal 14 km Alt i alt en utrolig dårlig opplevelse. Stoppet innom med min mor, bestilte først for...
Cafe Dan Cafe Dan 15 km Tilbyr dagens middag med kaffe. God fisk.
Surnadal Camping Brekkøya Surnadal Camping Brekkøya 15 km Campingplassen ligger fint nede ved elven. Ligger i gangavstand til sentrum, flott le...
Anmeldelser
Mat er mer enn smak og et måltid er mer enn en nødvendighet - tid er også for mange en mangelvare og luksusvare i 2022. Etter hvert måltid vi har blitt servert av Kristina og Tore ved Svinvik Gard, har vi dratt hjem med minnebanken fylt opp av gode samtaler på tvers av generasjoner, fantastiske smaker som varer lenger enn selve måltidet, og med en påminnelse om at mat og et godt måltid evner å få tiden til å stoppe litt opp, får sansene til å være i nuet. Og ikke minst får et godt måltid oss til ikke å bare dele gode smaker men også til å dele av oss selv. Dette på grunn av et fantastisk vertskap som gir oss en matopplevelse av de sjeldne uavhengig av årstid. Kristina og Tore får Todalen til å rocke. Anbefales på det sterkeste, og vi kommer selvfølgelig igjen.
En fantastisk matopplevelse, hvor maten kun bestod av lokale råvarer. 7-9 retter, kjempespennende. De ansatte var hyggelige og flinke, og atmosfære var veldig koslig. Drikkepakkene var også veldig gode. Anbefales.
I Svinvika i Surnadal på Indre Nordmøre har Kristina og Tore etablert en riktig perle av en restaurant hvor mat møter kultur, tradisjon og historie. Paret tar varmt imot gjestene på tunet ved ankomst, og tar deg deretter med inn i de flotte, nyoppussede lokalene som både er rustikke og moderne på samme tid. Kristina har Arne Brimi som mentor, og at denne dama vet hva hun holder på med er det liten tvil om. Den ene fantastiske retten etter den andre finner vegen ut av kjøkkenet, fullpakket med smak. Selv peker hun beskjedent på de unike, lokale råvarene som heltene i hver rett, men det er likevel Kristina som setter det hele sammen til en velkomponert smakssymfoni. Av alle rettene vi fikk er det vanskelig å velge seg ut en favoritt, men fra gårsdagens helaften er det likevel taco med kjekjøtt, rypen og cremant-sorbeen med yoghurt fra Todalen som får et lite ekstrapoeng fra undertegnede. Og vertskapet selv? De får selvsagt full pott. Har du ikke opplevd Svinvik Gard? Book bord i dag, du vil ikke angre. Husk at Kristina og Tore også tar imot bedrifter for konferanse. PS. Man trenger ikke være mange for å booke bord, er dere et par eller en mindre gruppe er dere like hjertelig velkomne! En kveld hos Svinvik Gard starter kl. 19.00, og gjerne noe sprudlende i glasset. Videre vil det bli servert opptil 8-12 retter med ulike smaker gjennom hele kvelden. For de som ønsker det, er det mulig å få tilpasset en vinpakke, og for de som ønsker alkoholfritt, serveres egenprodusert eplejuice eller alkoholfritt øl. Vi kommer tilbake, Kristina og Tore! Heldige er vi som har fått dette tilbudet lokalt.
Fantastisk matopplevelse og nydelig atmosfære. Følte oss godt ivaretatt fra start til slutt. Anbefaler Svinvik Gard på det varmeste.
Fantastisk sted, stemning og vertskap! Alle de ulike rettene vi fikk severt hadde en utrolig god smak og sammensetning. Hver enkelt rett ble presentert og servert som egne kunstverk. MÅ OPPLEVES! Vi må ta vare på en sånn restaurant/sted, som bruker lokale råvarer fra produsenter i vårt nærmiljø! Vi har spist på en del topprestauranter i Norge, Svinvik Gard med Kristina og Tore og gjengen, er en av våres topp 3 matopplevelser. Anbefales!!
En matopplevelse utenom det vanlige! Super service, spesielle omgivelser. Mat i verdensklasse. Må bookes i god tid i forveien
Nydelig lokalbasert mat og god service
For en fantastisk plass. Bedre atmosfære skal du lete lenge etter. Vertskapet har virkelig lykkes med å få til et gastronomisk eventyr i Svinvika. Håper virkelig å få komme tilbake ved en senere anledning.
En minnerik kveld på Svinvik gard. En varm mottakelse, trivelig vertskap, hyggelige lokaler, kompetanse på høyt nivå i alle ledd og med fantastisk smakfulle retter av lokale råvarer. Vinmenyen var også god. Takk for en natopplevelse sv de sjeldne, kommer gjerne igjen!
Fantastisk god mat! Denne plassen er i verdensklasse, med gode lokale råvarer, hyggelige folk og en unik atmosfære. Desserten som besto av blåmuggost og lokal honning var helt sykt digg og du skal lete lenge etter en bedre osterett!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler