facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Svolvær fergekai

Svolvær fergekai
Adresse: Svolværveien 91, 8300 Svolvær, Norge
Telefonnummer: 90 62 07 00
Stat: Nordland
Distrikt: Vågan
By: Svolvær
Rute: Svolværveien
Husnummer: 91
Postnummer: 8300


Anmeldelser
Glem det. Ferge fra Svolvær til Skutvik er helt håpløst. Miniferge uten noe som helst system for å kjøre på. Biler sniker og kjører utenom køen. Står du ikke i første eller andre felt kan du spare deg forsøket her.
Ingen wc, søppelbøtter eller kiosk. Båtturen var fin, men spis før turen da det det ikke var noe cafe på båten. Turen tar ca 3,5 timer. Lurt å forhåndsbestille billett når du kjører bil, da ferjen ikke er så stor.
Ordinær fergekai, som nå har fått sin egen havfrue, så slipper folk å reise til København. You are welcome.
Flott med fast ferge til Skrova hele året. Og i sommer månedene er det faste ruter til Skutvik også.nEllers fint å ta en gå tur ned til kaia, med utsikt over havet mot vest, og alle de flotte og praktfulle fjellrekkene mot nord, øst og sør
Jeg synes det er dårlig system, de har ikke kontoret. De må lage bedre venter kø.De mp har flere ruter.På 6 timer for venter er man mister tids og muligheter.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler