facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sykehuset Innlandet

Sykehuset Innlandet

Info

Velkommen til Sykehuset Innlandets offisielle Facebook-side. Trykk "liker" for å følge oss, og få informasjon og historier fra sykehuset.

Historie

Sykehuset Innlandet har virksomhet på 49 steder i Hedmark og Oppland. Vi har somatiske sykehus på Lillehammer, Gjøvik, Hamar, Elverum, Tynset og Kongsvinger.

Vi har to psykiatriske sykehus, på Reinsvoll og Sanderud. I tillegg har Sykehuset Innlandet flere distriktspsykiatriske sentre (DPS), barne- og ungdomspsykiatriske poliklinikker (BUP) og habiliterings- og rehabiliteringsenheter.

Det er i dag 29 ambulansestasjoner tilknyttet Sykehuset Innlandet. Med om lag 8.500 ansatte er Sykehuset Innlandet den største kompetansebedriften i regionen.

Vår oppgave

Målgruppen for vår Facebook-side er hovedsakelig pasienter, pårørende og ansatte.

Vi ønsker med denne siden å gi god og relevant informasjon om våre behandlingstilbud og ulike aktiviteter i helseforetaket.

Vi formidler her små og store nyheter og hendelser fra våre sykehus, og videreformidler relevant helsestoff.

VIKTIG:

Helseopplysninger er sensitive, og vi ber alle om å følge disse retningslinjene på denne siden:

- Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Slike innlegg vil bli fjernet.

- Vi svarer ikke på spørsmål om konkrete sykdommer, symptomer eller generell helsetilstand på denne siden.
Har du spørsmål om utredning eller behandling av egen eller dine nærmeste sin sykdom må du ta kontakt med din fastlege.

- Dersom du trenger øyeblikkelig hjelp, må du ta kontakt med lokal legevakt eller nødanrop 113.

- Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg eller kommentarer uten nærmere begrunnelse dersom vi vurderer innholdet som sensitivt eller upassende.
Også innlegg med upassende språkbruk vil bli slettet. Det samme gjelder innlegg av kommersiell art som har til hensikt å fremme varer eller tjenester.

Adresse: Hedmark og Oppland, Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 91 50 62 00
on.tednalnni-tesuhekys@kattomtsop
By: Gjøvik
Rute: Hedmark og Oppland



relaterte søk: sykehuset innlandet lillehammer, sykehuset innlandet telefon, sykehuset innlandet jobb, sykehuset innlandet brumunddal, sykehuset innlandet gjøvik, sykehuset innlandet tynset, sykehuset innlandet hamar, sykehuset innlandet ansatte
Nærliggende lignende selskaper
Kikkhull og Fedmekirurgi As Kikkhull og Fedmekirurgi As 17 km IbsenSykehuset Gjøvik (tidl. Kikkhull og Fedmekirurgi) holder til på Gjøvik, og har o...
Gjøvik-naprapatene Gjøvik-naprapatene 17 km Terapeuten er svært dyktig og grundig. Anbefales for deg som har plager fra muskel og...
Fysioterapeut Ola Sogn Fysioterapeut Ola Sogn 17 km Helt fantastisk, her blir du tatt på alvor. Anbefales på det sterkeste!
Pusterommet Gjøvik Pusterommet Gjøvik 17 km Et aktivitets- og avkoblingstilbud til deg som har eller har hatt en kreftdiagnose.
Gjøvik Sykehus Gjøvik Sykehus 17 km Dårlig service av sykepleierne, Badene forblir skitne i mer enn 24 timer. De glemmer ...
Gjøvik Sykehus, avd Føden/barsel Gjøvik Sykehus, avd Føden/barsel 17 km En kjempefin plass når man trenger hjelp. Dyktige og hyggelige.
Gjøvik Homeopatiske Gjøvik Homeopatiske 17 km "Allergibehandling og Bioresonansterapi"
Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester  i Oppland Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjene... 17 km Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester
Oppland tannlegeforening Oppland tannlegeforening 18 km Flott forening for tannleger i Norge
Gjøvik Idrettsmedisinske Team Gjøvik Idrettsmedisinske Team 18 km Et tverrfaglig samarbeid mellom lege, fysioterapeut og kiropraktor Den perfekte kombi...
Anmeldelser
Dårlig service av sykepleierne, Badene forblir skitne i mer enn 24 timer. De glemmer å gi deg medisin til rett tid.
Har hatt en kjempe bra opplevelse av kirurger og sykepleiere. 3 dagers opphold som sent blir glemt..
Innen du får hjelp rekker du faktisk å ta det en velfortjent ferietur til Spania om ikke Australia. Det tok flere timer før jeg fikk hjelp å jobben som ble gjort, Måtte rettes opp på Oslo sykehus grunnet dårlig jobb.
Lang ventetid på henvendelser fra lege.. Smertepasienter i allefall ikke jeg får ikke hjelp. Har sterke smerter etter ulykka som jeg brakk ryggen etter. Fikk smertelindring etter intensiv på Lillehammer sykehus. Da jeg var mest redd for smerter. Å jeg har holdt meg til samme dose i 17 år. Å smertene er betydelig Børre nå så det burde vært mulig å få komme til en smerteklinikk. Alle jeg kjenner fra Sunnaas får oxycontin de som trenger det får det på blå resept. Jeg har betalt 3000kr mnd i 17 år. Fastlege henviser meg heller ikke men trappet ned tilvent dose etter så lang tid bruk som gjør at jeg har problemer med å klare meg selv lenger pga smerter. Slike smerter at det forverrer livet ytterligere å isolerer deg sånn skal det ikke være å ingen hjelp å få. Lar pasienter får mer pga rus enn oss med reell smerteproblematikk....
Mangede fleste hyggelige leger/sykepleiere/ansatte, de er flinke i jobben sinselv om man ikke ønsker å bli tatt med dit og ikke vil ha hjelp så er de allikevel forståelsesfulle og gjør alt de kan for å redde liv og forhindre noen varig skade, uansett om de noen ganger enten må bruke tvang elr de syns det er vanskelig/fælt/feil osv. å gjøre ting på den måten så gjør de det allikevel så lenge det er til det beste for pasienten. Og hvis jeg skal tenke på noen jeg bryr meg om som trenger hjelp men ikke vil ha det så er det godt å tenke på at de blir tatt hånd om uansett!
Makan til dårlig telefonservice, eller mangel på. Har ringt sentralbordet for og bli satt over til Medisinsk avdeling 2AB og blir avbrutt av automatisk telefonsvarer på avdelingen hele tiden. Har forsøkt med direktenummer til avdelingen og det samme skjer alle gangene jeg har forsøkt! Skjerp dere!!! Veldig ugreit som pårørende og ikke få svar i løpet av 4 timer!!
Her sitter vi og venter på fødeavdelingen hvor det tar sin tid! De har ventestue men blir bestandig brukt til møter og vi blir jaget ut hver gang!! Kjørt fra Valdres kl06:00 og få ett sted for å slappe av litt har de ikke!! Rett og slett pinlig!!!
Ble kjempe godt i varetatt, først på akutt mottaket også videre til kirurgisk avdeling. Var borti bare blide og hyggelige leger/sykepleiere Opperasjonen var veldig vellykket og jeg ble passet på alle mulige vis etterpå
Da mann sitter i over 6 timer og venter på at du skal komme inn til legen for å finne ut om du har budd og 3 timer før du kommer på røntgen Synes jeg ikke er greit i grunn kan sikkert være ting som kommer i veien men det må da finnes grenser
Når du har en time i sykehuset i disse dager tar bussen for å komme dit fordi det finnes ikke parkeringsmuligheter bare mye snø. Kjører ikke inn i parkeringshuset der kommer du aldri ut igjen. Men legene jeg har blitt kjent med var fantastisk, sykepleier og resten av ansatte i service gjorde en utmerket jobb.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler