facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sykehuset Namsos

Sykehuset Namsos
Adresse: Havikvegen 8, 7803 Namsos, Norge
Telefonnummer: 74 21 54 00
Stat: Trøndelag
Distrikt: Namsos
By: Namsos
Rute: Havikvegen
Husnummer: 8
Postnummer: 7803


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Nærliggende lignende selskaper
Sykehuset Namsos Sykehuset Namsos 51 meter Jeg og typen har vært på Namsos Sykehus nå igjennom nesten fullført svangerskap, og m...
Sykehuset Namsos Sykehuset Namsos 68 meter God behandling når du fikk den, men måtte vente i 5 timer på å få den
Fagforbundet Sykehuset Namsos Fagforbundet Sykehuset Namsos 93 meter Fagforbundet Sykehuset Namsos
Namsos Dyreklinikk Namsos Dyreklinikk 569 meter Fortjener mer en 5 stjerner denne plassen. Flott klinikk med meget flinke annsatte.
Arve Jarls Healing Arve Jarls Healing 4 km Arve Jarls Healing tilbyr hjelp til livsmestring
Anmeldelser
Elendige overleger, tar symptomene, plagene og fysiske tegn useriøst, og gjør ingenting før det er forsent, der at konsekvensene er at vedkommende dør, og ikke engang får lindring for smertene.nnI tillegg til at overlege gir beskjed om å gå til smertespesialist når man sliter med magen, og får beskjed om å bruke smertestillende. Man kan begynne å lure om de egentlig er egnet til de stillingene de sitter i. De leser ikke engang henvendelsesbrevet de får i fra fastlegene som henviste til sykehuset.nnJeg har ingenting, og da mener jeg INGENTING positivt å si om de som sitter med ansvarsrollene på Namsos sykehus. De har desverre gjentatte ganger gjort grove feil som har endt med at pasienter sliter med plager for resten av livet, og eller faktisk død. Jeg vet om flere enn det jeg kan telle på 2 hender som nettopp har måttet bøte på grunn av deres grove feil. Og desverre flere bare i min egen familie... Da kan man jo begynne å lure på hvor mange andre i noens andre familie som har måttet oppleve det samme? Det er bare å slå opp i avisene så ser man etterhvert hvor mange feil som har blitt begått over årene, eller ta en runde å høre rundt på bygden.nnJeg skal ikke dra alle under samme kam, for sykepleierne og fastlegene er stortsett vidunderlige, og prøver og stå opp i mot overlegene med deres uvirkelige beslutninger. Og seriøsiteten og hjelpsomheten de har på ØNH skal heller ikke gå unevnt, de er også helt fantastiske. Kanskje burde overlegene høre mer på sykepleirne, fastlegen og ta et øye til ØNH? Istedenfor og gang på atter gang gjøre så fatale feil som de gjør, når sykepleirne også står på sidelinjen og prøver å si i fra om det også?nnJeg blir i allefall ikke lei meg om Namsos sykehus legges ned, for det kan late til at det uansett ikke er alt for mye hjelp å få når det virkelig gjelder.
Lå i 24 timer med smerter etter opprasjon i tarm! Hadde det ikke vært for flotte sykepleiere! Så hadde jeg død på pasientrommet! Legene mente jeg måtte tåle smertene! Viste seg det var indre blødninger! De hadde ikke sydd igjen en artiere/blodåre. 2.4 l blod fant de i buken! Vært stort plaget etter opprasjonen! Det er nå 1år og 7 månder siden, og enda ikke tatt inn til kontroll! Som skulle være engang hver 6 månde i tilfelle det er kreft i tarm!
Jeg og typen har vært på Namsos Sykehus nå igjennom nesten fullført svangerskap, og må si at jeg ikke finner noe som helst negativt å si om Namsos sykehus.nHar ikke opplevd en eneste gang at en time engang har vært et minutt for sent, hyggelige folk, gir all informasjon på et språk vi normale dødelige forstår, samt at kundeservice er flinke når en ringer.nAndre her ser jeg skriver om kjedelige bøker på akutten, og helt ærlig, om det er det dårligste med hele sykehuset så kan jeg si to ting, det ene er at du må endre livsstil! Og det andre er at om det er det eneste negative som er å si, så vil jeg tørre å påstå det er rimelig bra når en ikke har annet å klage på.
My flenke mn mang på h4 burd gå kurs kolles ska behandel pasienta å lære sæ å smil.el e dem i feil yrke.lega høre itj på ka du trurve feil kaste dæ vilt gjenom ailt.å legevakta e d itj vits ring før du e ærklert død.
Supert med lokalt Sykehus i vårt nærområde!nVi bør kjempe for å beholde sykehusets akutt funksjon, som redder mange liv!nFødeavdelingen er også en avdeling Helse foretaket ønsker å legge ned i Namsos fra tid til annen. La oss alle kjempe for å få beholde det sykehuset vi har i dag!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler